Merhaba, işletim sistemine dokunmadan bilgisayarı sıfırlamak istiyorum. Yani tüm bellekleri boşaltmak falan… böyle bir şey mümkün mü? Temiz bir şekilde baştan başlamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, işletim sistemine dokunmadan bilgisayarı sıfırlamak istiyorum. Yani tüm bellekleri boşaltmak falan… böyle bir şey mümkün mü? Temiz bir şekilde baştan başlamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Buradan sonra yapacağım hocam?Hocam ayarlara sıfırla yazın ondan sonra bu bilgisayarı sıfırlayına bastıktan sonra yerel bulut indirme diye bir yazı çıkacak ona basın sıfırlandıktan sonra Windows silinmeyecek.
Yok hocam, fabrika ayarlarına sıfırlamadan bahsettim ama işletim sistemini ellemeden.Hocam, hiçbir şey anlamadım. Fabrika çıkışı Windows cihaz mı istiyorsunuz?
Buradan sonra yapacağım hocam?
Eki Görüntüle 2535054
Yok hocam, fabrika ayarlarına sıfırlamadan bahsettim ama işletim sistemini ellemeden.
Başlayın tuşuna basın.Buradan sonra yapacağım hocam?
Eki Görüntüle 2535054
Yok hocam, fabrika ayarlarına sıfırlamadan bahsettim ama işletim sistemini ellemeden.
Hocam peki, sadece işletim sistemi kalacak şekilde mi sıfırlıyor yoksa işletim sisteminin olduğu sürücü(CBaşlayına basın
işletim sistemi kalıyor c diskindeki her şeyi kaldırıyorHocam peki, sadece işletim sistemi kalacak şekilde mi sıfırlıyor yoksa işletim sisteminin olduğu sürücü(Ctamamen mi kalıyor?
Peki gtx1650işletim sistemi kalıyor c diskindeki her şeyi kaldırıyor
Hocam bir önceki sorumu boşverin,sormak istediğim tek şey usb kullanmadan c'yi değil de c ile beraber tüm diskleri sıfırlamak mümkün mü?işletim sistemi kalıyor c diskindeki her şeyi kaldırıyor
evet mümkünPeki gtx1650
10300H
8gb ram ile buna geçmeli miyim? Laptop kullanıyorum.Eki Görüntüle 2535065
Hocam bir önceki sorumu boşverin,sormak istediğim tek şey usb kullanmadan c'yi değil de c ile beraber tüm diskleri sıfırlamak mümkün mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.