Çözüldü İşletim sistemine dokunmadan bilgisayar nasıl sıfırlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

koraex

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, işletim sistemine dokunmadan bilgisayarı sıfırlamak istiyorum. Yani tüm bellekleri boşaltmak falan… Böyle bir şey mümkün mü? Temiz bir şekilde baştan başlamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Merhaba, işletim sistemine dokunmadan bilgisayarı sıfırlamak istiyorum. Yani tüm bellekleri boşaltmak falan… böyle bir şey mümkün mü? Temiz bir şekilde baştan başlamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam ayarlara sıfırla yazın ondan sonra bu bilgisayarı sıfırlayına bastıktan sonra yerel bulut indirme diye bir yazı çıkacak ona basın sıfırlandıktan sonra Windows silinmeyecek.
Merhaba, işletim sistemine dokunmadan bilgisayarı sıfırlamak istiyorum. Yani tüm bellekleri boşaltmak falan… böyle bir şey mümkün mü? Temiz bir şekilde baştan başlamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam ayarlara sıfırla yazın ondan sonra bu bilgisayarı sıfırlayına bastıktan sonra yerel bulut indirme diye bir yazı çıkacak ona basın sıfırlandıktan sonra Windows silinmeyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Buradan sonra yapacağım hocam?
1752524689732.png

Hocam, hiçbir şey anlamadım. Fabrika çıkışı Windows cihaz mı istiyorsunuz?
Yok hocam, fabrika ayarlarına sıfırlamadan bahsettim ama işletim sistemini ellemeden.

işletim sistemi kalıyor c diskindeki her şeyi kaldırıyor
Peki gtx1650
10300H
8gb ram ile buna geçmeli miyim? Laptop kullanıyorum.
1752526049515.png

işletim sistemi kalıyor c diskindeki her şeyi kaldırıyor
Hocam bir önceki sorumu boşverin,sormak istediğim tek şey usb kullanmadan c'yi değil de c ile beraber tüm diskleri sıfırlamak mümkün mü?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı