İsmailağa Cemaati müridinin 6 yaşındaki kızla evlenip cinsel istismarda bulunduğu tespit edildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cemaat sessiz kaldı. Hükümetten bile onların aleyhine açıklama geldi. Ayrıca ses kayıtları en büyük delil. Madem olay farklı müridlerini savunsunlar. Senin dediğin adam kaç sene ceza yedi haberin var mı?
Ben olaya cemaat olarak bakmıyorum. Cemaate mensub olmak devlete memurluk yapmak gibi değil. Kız vs aile olaral bakıyorum.
 
Savunmak mı? Bilmediğim ve içinde olmadığım bir olayı sizin gibi savunavcak veya saldıracak değilim. Hayatında hiç psikolojisi bozuk birisiyle bir arada bulundun mu? İddia edilen gibi bir durum varsa her şey olabilir. Koyun gibi güdülmeyin. Olayın iç yüzünü iyi veya kötü size anlatılansan ötesini bilemezsiniz. Hala berkin elvanın ekmek almaya çıktığına mı inanıyorsunuz siz?
Ortada kanıtlanmış bir durum varsa gereken ceza verilmeli ama adalet de yok.
Ortada ses kayıtları var. Söz konusu olayları inkâr etmiyor ilgili şahıs.

Ben olaya cemaat olarak bakmıyorum. Cemaate mensub olmak devlete memurluk yapmak gibi değil. Kız vs aile olaral bakıyorum.
Bütün bu pislikler bu gibi cemaat ve vakıflardan çıkıyor. Sorun, cemaatlerin kendisinde. Bu gibi şeyleri destekliyorlar.
 
Tanrının işi gücü yok müslümanın öldükten sonraki iki bacak arası zevkini düşünmüş. Cahiller de buna inanıp hak yoluna diye şey yoluna gitmiş.
Irmaklar içki akması, çocukları eş olarak vermeleri falan aklı yerinde olan bir insan zaten böyle saçma müjdelere inanamaz, Aslında bir çoğu korkudan dolayı inanıyor.
İnsanları Cehennem, Cin, Şeytan vb. şeylerle korkutarak beyinlerini yıkıyorlar.
Bu tip şeylere inanan insanlar aslında şizofreninin bir türü olan hastalık vardı adı tam aklımda değil ona sahipler.
Hastalığın belirtisi ; gerçek olmayan veya fiziki olarak varlığı tespit edilmemiş şeylere gerçekmiş gibi inanmak.
İşin kötü tarafı ise dünyadaki insanların neredeyse %80' i bu ruh hastalığına sahip olması.
 
Son düzenleme:
Olay başka türlü olma ihtimali çok kuvvetli. İsnad edilen iddialar kuvvetli değil. İlk olarak bir gün gazetesinin haber yapması çarpıtma yapıldığını göstermeye yetiyor. Çünkü kendileri her haberi siyasal görüşüne göre evirip çarpıtan bir gazete. Örnek olarak: Uzman çavuşun kıza tecavüz etmesi iftirası (asılsız çıktı). Kürtçe müzik dinlediği için öldürülen çocuk(olay başka ve asılsız)
Aile kızın psikolojik sıkıntılı olduğunu ve sizi tüm ülkeye rezil edeceğim diyerek evsen gittiğini ve bu haberlerin çıktığını söylüyor. Davayı yakından takip eden bir avukat kardeş var.
Olayın aslını tam olarak öğrenmeden inanmamak lazım. Haksız linçin çok canlar yaktığı şu dönemde sakin kalmak lazım.Eki Görüntüle 1597470
Yahu bırak, neyin haksız linçi? Sanki ilk defa olan bir şey. İslam ülkelerine bak çocuk gelin gırla. Bu adamlar çocuk geline karşı falan değil ki ne anlatıyorsun yani? Diyelim ki dedikleri doğru yine iğrençlik akıyor. Kişi 14 yaşında nişan yapamaz, 16 yaşında da evlenemez. Kendi rızasıyla yapıyormuş, 16 yaşında birisinin kendi rızası olamaz. Ha nedir kız 16 yaşındadır evleneceği kişi de 16-17 yaşındadır dersin tamam. Nadir de olsa bu şekilde evlenen insanlar var mı var. Ama ne hikmetse bu çocuk gelinler hep 30-40 yaşındaki adamlara gidiyor. Yani kız 16 değil 18 olsa da yine iğrenç bir olay. 30-40 yaşında adam niye 18 yaşında bir kızla evlenmek ister? Git kendi yaşıtın birini bul. Ki bu açıklamaların hepsi yalan, kız 6 yaşında evlendirildi.

LGBT'ye sapkınlık diyen, ateistler anneleriyle evlenir diyen, batı ahlaksızdır diyenler 14-15 yaşında kızların 30-40 yaşında adamla evlenmesini normal karşılıyor. Mükemmel bir akıl, mükemmel bir insanlık.
 
Onur madalyamı buraya bırakıyorum. İsmailağa'nın sosyal medya sorumlusu tarafından engellendim. Elhamdülillah.

Güncel ifade.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2022-12-09-14-30-34-626_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_2022-12-09-14-30-34-626_com.twitter.android.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 20221209_192152.jpg
    20221209_192152.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı