ISO dosyalarını bir türlü kullanamıyorum

deepin-terminal

Hectopat
Yer
/root
Daha fazla  
Yemin ederim bugün 6 gün oldu ve 6.ISO dosyasını indirdim ve yine hata, keşke o zaman düşünseymişim neden bunca insan bu Türk Telekom'a sövüyor.
  • 7ZIP arşivi üst bilgi hatası.
  • Akşam indirirken dosya %51'de 0b/sn olup durmuş.
  • Arşiv bozuk veya tanınmıyor gibisinden bir hata.
  • Yine üst bilgi hatası :/.
  • Sadece Yandex gibi çöp bir yerden paylaştığı için indirme %98'de durdu, tekrar başlatınca isim ve şifre sordu.
  • İndirme yine 0b/sn olup durmuş.
  • ISO dosyasını indirmeye şimdi başlayacağım, yine olursa ISO indirmeyi kendime yasaklayacağım, şu Vm'de XP kullanmaktan bıktım ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacınız ne yüklemek acaba format için iso mu indireceksiniz?
Ben Linux/GNU dağıtımlarından birini kullanıyorum (OpenSUSE Tumbleweed) ama 240GB Hard Disk'im olduğundan ve bu bana yetmediğinden dolayı VirtualBox ile kurmaya çalışıyorum, bende salaklık edip Windows XP kurdum, şimdi ise onun acısını çekiyorum.
Torrentini bulup indirin. Tarayıcıdan büyük boyutlu dosya indirmek sıkıntı olabiliyor.
Buldum bir tane, inşallah olur.

Torrent veya IDM deneyin. Tarayıcı indirmeleri sıkıntılı oluyor. PES 2013' ü 2 gün indiremeyip sonunda torrentten kurmuştum. (Yıl 2017 ve Steam' de PES 2013 yok linçlemeyin.)
Yemin ederim bugün 6 gün oldu ve 6.ISO dosyasını indirdim ve yine hata, keşke o zaman düşünseymişim neden bunca insan bu Türk Telekom'a sövüyor.
  • 7ZIP arşivi üst bilgi hatası.
  • Akşam indirirken dosya %51'de 0b/sn olup durmuş.
  • Arşiv bozuk veya tanınmıyor gibisinden bir hata.
  • Yine üst bilgi hatası :/.
  • Sadece Yandex gibi çöp bir yerden paylaştığı için indirme %98'de durdu, tekrar başlatınca isim ve şifre sordu.
  • İndirme yine 0b/sn olup durmuş.
  • ISO dosyasını indirmeye şimdi başlayacağım, yine olursa ISO indirmeyi kendime yasaklayacağım, şu Vm'de XP kullanmaktan bıktım ya.
Bende kaç gün exTReme yaması ve büyük boyutlu dosya indirirken Chrome' nin ağ olmasına rağmen "Ağ yok - İndirme başarısız." yazısını görünce çıldırıyorum. Çözümü IDM ve Torrent' te buldum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı