İspanya'da yaşanır mı?

Neden Ispanya hocam? Avrupa'daki gelir duzeyi dusuk ulkelerden, Almanya'da bile ortalama gelir o kadar iyi degilken Ispanya, Turkiye versiyon 2.0 gibi bi' yer. Eglenceli halk, iklimi falan cok guzel ancak maddi acidan cok iyi degil.
 
Neden İspanya hocam? Avrupa'daki gelir duzeyi dusuk ulkelerden, Almanya'da bile ortalama gelir o kadar iyi degilken İspanya, Türkiye versiyon 2.0 gibi bi' yer. Eglenceli halk, iklimi falan cok guzel ancak maddi acidan cok iyi degil.

İspanya'nın halkı ve iklimi hoşuma gidiyor, gezilecek yerleri vs. dünyanın en çok turist çeken yeri ayrıca. İspanya'yı seçmemin temel nedeni ise akrabalarımın olması, orada bana sahip çıkacak destek olacak akrabalarım var. Hem işçi vasıtasıyla gidip vatandaşlık alabilirim. Almanya, Fransa gibi yerlere bende gitmek isterim ancak oralarda tanıdık kişiler maalesef yok. Bu halde de dil öğrensem, evlensem bile vatandaşlık almak o kadar zorki.
 
Son düzenleme:
Ben ispanyaya turist olarak gittim insanlar çok sıcak evler çok güzel orada herkes çok mutlu sınıf ayrımı yok insanları çok modern herkes güzelce yaşıyor bende orada yaşamak isterdim.
 
Ben İspanya'ya turist olarak gittim insanlar çok sıcak evler çok güzel orada herkes çok mutlu sınıf ayrımı yok insanları çok modern herkes güzelce yaşıyor bende orada yaşamak isterdim.

Aynen hocam ama hepsi için aynı şey denilemez.

Ben İspanya'ya turist olarak gittim insanlar çok sıcak evler çok güzel orada herkes çok mutlu sınıf ayrımı yok insanları çok modern herkes güzelce yaşıyor bende orada yaşamak isterdim.

Orada 1 ay kaldığım zaman 3 tane hırsızlık mevzüsuna şahit oldum meydanın ortasında.
 
Merhaba. Hemen linçlemeyin. Tabii ki de İspanya'da yaşanır, bunu biliyorum. Ama bazı şeyler beni korkutuyor. Örneğin İspanya'da çok hırsızlık yapılıyor, özelliklede yabancılara karşı. Hırsızlık ve taciz en başta olmak üzere. Ben 1 kere İspanya'ya gittim teyzemgile, teyzemgil de Barcelona şehrinde oturuyor en çok mevzulu olan yer. Gittiğimde 1 ay kalabildik, o 1 ay içinde ise 3 tane hırsızlık mevzusu gördük. Benim en çok öğrenmek istediğim dil ise İspanyolca. Hatta şimdiden başladım bile, A2'yim. İleride oraya gidip vatandaşlık almak istiyorum, işci vasıtasıyla. (orada teyzemgilin lokantası var) ama beni korkutan konu ise orada can güvenliğin olur mu? Orada ben de hırsızlığa maruz kalabilir miyim?

Not: İspanya'nın Barcelona şehrinde sadece 487 tane suç işleniyor. Bakanlığın yaptığı açıklama bu.
Avrupada yaşanacak ülkeler ve şehirler çok kısıtlı bana göre

İzlanda,
Norveç,
Budapeşte - Macaristan,
Londra - İngiltere.

Geri kalan kısmı yaşanmaya çok da değer değil benim için.
 

Geri
Yukarı