İspanyolca öğrenmek için Cambly kullanılır mı?

emirmertbaserr

Decipat
Yer
Amsterdam
Merhaba arkadaşlar, İngilizce bilgim oldukça iyi fakat İspanyolca öğrenmek istiyorum. Kurslara gidecek vaktim de var. Cambly gibi online eğitimler ile hiç deneyimim olmadı. Bu tür yöntemleri deneyen birileri var mı? Faydası oluyor mu 1 sene düzenli olarak kurs alındığında ana dil seviyesinde ya da kendi derdini anlatabilecek / insanların dertlerini anlayabilecek kapasiteleri oluyor mu? Bir kursa mı gitmeliyim yoksa Online olarak eğitim mi almalıyım?

Cambly tek başına yetmez gibi geliyor bana. Gramer, kelime ve okuma için çalışmalar yapmalısınız. İspanyolca kaynak çok ama benim tavsiyem eğer İngilizce seviyeniz C1 dolaylarındaysa direkt İngilizce > İspanyolca öğrenmeniz. Türkçe > İspanyolca da öğrenebilirsiniz tabii. Bunun için yakınınızdaki halk eğitim merkezine sorun, belki İspanyolca kursu açıyorlardır ve temelleri veriyorlardır.

1 sene düzenli olarak kurs almak ve verimli olması için uzun soluklu özel kurs almanız gerek. O da para demek. Kendiniz düzeni ve kaynakları toparlayıp yine 1 yılda yapabilirsiniz fakat ilerlemek ve bazı noktaları anlamlandırmak daha zor gelir.

Halk eğitimlerde İspanyolca yok hocam. Vakit olarak hiç sıkıntım yok, finansal özgürlüğüm ülke standartlarına göre çok yüksek. İngilizce seviyem C1. Güzel bir kurs bulmak başlı başına zorken Cambly gibi bir yerden dil öğrenmek daha cazip geldi. Varsa dil kursu önerileriniz yazabilirsiniz. @Teru

Halk eğitimlerde İspanyolca yok hocam. Vakit olarak hiç sıkıntım yok, finansal özgürlüğüm ülke standartlarına göre çok yüksek. İngilizce seviyem C1. Güzel bir kurs bulmak başlı başına zorken Cambly gibi bir yerden dil öğrenmek daha cazip geldi. Varsa dil kursu önerileriniz yazabilirsiniz. @Teru

Vakit sorununuz yoksa ve finansal durum elverişli ise önce Cambly deneyip beğenmezseniz özel bir kursa geçmenizi öneririm. Kurs önerisi yapamayacağım ne yazık ki, İspanyolca konusunda bir deneyimim başlangıçtaki basit kelime ve cümleler hariç pek olmadı.

C1 İngilizce ile ABD'lilerin bol kaynaklarından faydalanabilirsiniz ayrıca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı