İsrail bize bir şey yapabilir mi?

İlginç, bir kafa yapısı var. Çözemedim.
Bende çözemedim, ilk başta normal müslüman akpli tayfa zannettim, sonra bir baktım deistim anarsistim diye geziniyor. Forumun böyle arkadaşlara ihtiyacı var günlük gülme dozumu alıyorum teşekkürler kendisine. Hala bu görüşlere nasıl sahip olduğuna cevap vermedi ama sağlık olsun.

Bende çözemedim, ilk başta normal müslüman akpli tayfa zannettim, sonra bir baktım deistim anarsistim diye geziniyor. Forumun böyle arkadaşlara ihtiyacı var günlük gülme dozumu alıyorum teşekkürler kendisine. Hala bu görüşlere nasıl sahip olduğuna cevap vermedi ama sağlık olsun.
Valla bi anlık düşünceyle anarşizm düşündümde saçma geldi bana değilim artık. Bu arada ABD Yahudiler yönetiyor demek AKP'Lİ olmak değildir.

Valla bi anlık düşünceyle anarşizm düşündümde saçma geldi bana değilim artık. Bu arada ABD Yahudiler yönetiyor demek AKP'Lİ olmak değildir.
Senin adına sevindim şimdi hangi görüştesin, komünizm? Tek merak ettiğim bu da değil açıkçası, deist olan bir insanın uygulama yasaklarını savunmasi da garip değil mi sence güzel kardeşim? Ya da Filistin savunması. Reelslerde gördüğümüz tüm görüşleri karma yapınca böyle oluyormuş demek ki. Muhafazakar deistliginde başarılar sana ne diyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı