İsrail & İran savaşı daha da şiddetlenecek mi?

The Fate

Hectopat
Son açıklamalarla iki ülkenin de dozajı iyice arttırdığı görülüyor. Önceki atışmalara nazaran daha büyük saldırılar meydana geliyor. Savaşın ilk İsrail saldırıları ile başladığı aşikar. İsrail'i̇n ve İran'ın bu savaştan çıkarı ne, kim kazançlı çıkar ve olaylar daha da büyür mü?

Son açıklamalarla iki ülkenin de dozajı iyice arttırdığı görülüyor. Önceki atışmalara nazaran daha büyük saldırılar meydana geliyor. Savaşın ilk İsrail saldırıları ile başladığı aşikar. İsrail'i̇n ve İran'ın bu savaştan çıkarı ne, kim kazançlı çıkar ve olaylar daha da büyür mü?

Bence artar hocam. Geçen gün Threads isminde bi' film izledim, çok etkiledi beni. Gerçek hayata da benziyor gelişen olaylar. Ve anladım ki, nükleer silahlar kullanılırsa kimse kazançlı çıkmaz. Fakat nükleer silahlar kullanılmazsa İsrail kazançlı çıkar.

Her şey bir Tiyatro olduğunu düşünüyorum. Neden mi? Evet masumlar ölüyor Yahudi olmayı veya İran'da doğmayı onlar seçmedi belki ama Büyük orta doğru projesi diye bir gerçek var arkalarında Amerika gibi bir devlet olduğu sürece bu plan takır takır işleyecektir.

1750103548958.png

Bence İsrail İran'ı çok beter edecek rejim falan değiştirecek ondan dolayı da bahane olsun diye İran'ın şu an saldırmasına müsaade ediyor siz bize böyle yaptınız biz de mecbur kaldık demek için.

Her şey bir tiyatro olduğunu düşünüyorum. Neden mi? Evet masumlar ölüyor yahudi olmayı veya İran'da doğmayı onlar seçmedi belki ama büyük orta doğru projesi diye bir gerçek var arkalarında Amerika gibi bir devlet olduğu sürece bu plan takır takır işleyecektir.

Eki Görüntüle 2514218

Dünyayı yahudiler yönetiyor zaten desem forumdan banlanır mıyım acaba... (!)

Son düzenleme:
Din meselelerinin ülkelere karışmasının bi' örneğidir. Büyür mü büyümez mi bilemem ama şu an iki taraf da çoğunlukla şov gösterisi yapıyor. 21. yy.da uğraşılan saçma şeyler.

Dinden dolayı değil güç ve hırs insanoğlunun yaptığı normal şeyler tarih kendini tekerrür ediyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı