Ghost of Perdition
Hectopat
Daha fazla
Hayırdır benim vicdan seviyemi nereden biliyorsun? İsrail'in kendi insanı ölürken Filistin'e bu sözleri niye söyleyemediniz de sözde aynı dine mensup olduğunuz Filistin'de ölen olunca bu kadar avazınız çıkmaya başladı? Sanırsın Filistin'de ölenler var, İsrail'de daha fazla ölüm oldu. Hamas denen şahıs şu anda Filistin'i koruyorum ayağına girip İsrail'i hala kışkırtmaya devam ediyor. İsrial parası ile boyunlarından kesin ne ulan? Bir kere dediğiniz sözlerin tutarı olsun, tek yaptığınız şey mazlum rolünü oynayanları savunmak. Ben üzülmüyorum demedim, acımıyorum dedim. Yani gerçekten masum olan insanlara üzülüyorum tabii ki, ancak şu anki durumda onlara acımak kendini düşünce olarak rahatlamaktan farksız. Acısan ne olacak? Bu durum son mu bulacak?
Atalarının suçunu herkes çeker, eğer ataları iyi bir şey yapmışsa da menfaatini alır. Bizde de durum böyle, osmanlı'da yapılan birçok yanlışı gördükçe kendimizden utanırken güzel bir şey olunca mutlu oluyoruz. Toprak konusunda da durum benzer, Türkiye durduk yere oluşmadı ve umarım durduk yere oluştuğunu da düşünmüyorsundur.
Savaşı ne sanıyorsunuz siz? Hadi birbirimizi incitmeden teke tek dövüşelim mi diyecekler? Savaş bu ve savaşta bu tip durumlar normal ve savaşta her zaman kayıplar olur her zaman masum halktan insanlar ölür, her kayıp verdiğinde ağlayıp durursanız asla kazanamazsınız. Zamanında savaşı önlemeye çalışılmamışsanız ve hazır değilseniz sonuçlarına katlanılanırsınız.Vicdan diye bir şey yok. Sebepler ve sonuçlar var.Vicdanın olsaydı ölsünler umurumda değil demezdin. Çocuklar ölüyor diyoruz toprakları sattılar diyorsunuz masum insanlar ölüyor diyoruz onlarda aynısı yaptılar diyorsunuz. O roketleri küçücük 3 4- yaşındaki çocuklar mı attı o masum insanlar mı attı. Masum insanları kadınları bebekleri öldürmenin bahanesi olmaz Filistinlilerin atarları katliam da yapsa bütün yahudileri öldürse de ki böyle bir şey yok bunun mesulü çocuklar bebekler değil. İsrail bilerek evleri bombalıyor yapılan zulmü görmesinler diye bilerek televizyon binalarını bombalıyorlar. Hala gelip de İsrail'i savunuyorsanız insanlığınızdan şüphe ederim.
Sırf İslam düşmanlığı yapmak için katil terorist İsrail'i savunanlar yok mu inşallah sizin de başınıza aynıları gelirse böyle demezler.
Haklısın 2 tarafında haklı ve haksız olduğu durumlar var.Bu konu burada konuşulamayacak kadar geniş. Genç arkadaşlar özellikle çok gaza geliyor. Bu savaşta her iki tarafında haklılık payı var. İsrail'in tarihini okumanızı tavsiye ederim ve kendisini neden bu kadar sert koruduğunu anlayacaksınız.
Savaşı ne sanıyorsunuz siz? Hadi birbirimizi incitmeden teke tek dövüşelim mi diyecekler? Savaş bu ve savaşta bu tip durumlar normal ve savaşta her zaman kayıplar olur her zaman masum halktan insanlar ölür, her kayıp verdiğinde ağlayıp durursanız asla kazanamazsınız. Zamanında savaşı önlemeye çalışılmamışsanız ve hazır değilseniz sonuçlarına katlanılanırsınız. Vicdan diye bir şey yok. Sebepler ve sonuçlar var.
Yok maalesef ama keşke olsaydı da satsaydım iyi para öderlerdi eminimBelli zaten vicdan olmadığı hepsi ruhunu İsrail'e satmış. Kaç paraya sattınız ruhunuzu?