İsrail'e uygulanan boykot ne kadar faydalı?

Boykot yetersiz kalıyor çünkü bu ürünlerden daha çok alıp çöpe atmanız gerek. Toptancılardan alın hatta ucuza gelsin. Sürekli alın ve çöpe atın. Boykot işte budur.

Boş iş. İnsanlar starbucks şubelerini basıyor saçma sapan kavgalar çıkarıyor, bir yandan ticaret yapıyoruz. Ayrıca Kabe'nin orada da starbucks var ve insanlar güzel güzel kahvesini içiyor. Kendi ırkımız Doğu Türkistan için bu kadar ayaklanmadı insanlar yazık.

Hayatımda gördüğüm en bomboş işlerden birisi.

Ürün kalmamış ki özellikle kişisel bakım ürünlerinde boykotsuz marka yok resmen ne olacak bu iş bilemiyorum elimizdekiler tükenene kadar artık.

Düşünen toplumlarda işe yarar ama dünya geneli sessiz kaldığı için çok da boykotun ilerlediği bir taraf yok aksine insanlar gördükçe daha zıttına gidiyor. Çok fazla yozlaştık.

Ne demek bu? Kalkıp da boykoy yapıyorum diye mekan basıp oradaki müşterilere zarar verenlerle aynı kafadasınız şu anda. Resmen adamı tehdit ediyorsun, haddini bil!

Ben hocamın "boykot hiçbir halta yaramaz, kolamı içer keyfime bakarım" sözü üzerine söyledim, boykot gibi yapılması kolay bir şeyi böyle kişiler, milyonlar bu düşünce ile boykot yapmayınca evet bir halta yaramıyor, İsrail'in aldığı destek bu sayede sapa sağlam kalıyor, böyle devam.

Düşünen toplumlarda işe yarar ama dünya geneli sessiz kaldığı için çok da boykotun ilerlediği bir taraf yok aksine insanlar gördükçe daha zıttına gidiyor. Çok fazla yozlaştık.
Ben protesto edilsin demiyorum. Aklı başında her insan suçsuz insanların kafasına bomba yağdığı zaman karşı çıkar. Avrupadada, Amerikadada heryerde protesto ediyorlar ama adabı ile yürüyüş yapılıyor. Kimse orayı burayı basmıyor! Basarak tepki toplarsın, normal yürüyüşle sesini yükseltirsen başkalarıda sana katılır. Fark bu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…