alasakarama
Hectopat
Boykot yetersiz kalıyor çünkü bu ürünlerden daha çok alıp çöpe atmanız gerek. Toptancılardan alın hatta ucuza gelsin. Sürekli alın ve çöpe atın. Boykot işte budur. 

Çarık giyecek halleri yok.Bu nedir tüm temizlik ve ayakkabı markalarını koymuşlar.
Hatta alın bana verin üstüne birde dua alın. Ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım!Boykot yetersiz kalıyor çünkü bu ürünlerden daha çok alıp çöpe atmanız gerek. Toptancılardan alın hatta ucuza gelsin. Sürekli alın ve çöpe atın. Boykot işte budur.![]()
Ne demek bu? Kalkıp da boykoy yapıyorum diye mekan basıp oradaki müşterilere zarar verenlerle aynı kafadasınız şu anda. Resmen adamı tehdit ediyorsun, haddini bil!
Ben protesto edilsin demiyorum. Aklı başında her insan suçsuz insanların kafasına bomba yağdığı zaman karşı çıkar. Avrupadada, Amerikadada heryerde protesto ediyorlar ama adabı ile yürüyüş yapılıyor. Kimse orayı burayı basmıyor! Basarak tepki toplarsın, normal yürüyüşle sesini yükseltirsen başkalarıda sana katılır. Fark bu!Düşünen toplumlarda işe yarar ama dünya geneli sessiz kaldığı için çok da boykotun ilerlediği bir taraf yok aksine insanlar gördükçe daha zıttına gidiyor. Çok fazla yozlaştık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.