ISS nasıl değiştirilir?

ben iskender

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda TurkNet kullanıyorum ve internetim durduk yere kopup duruyor son 3-4 haftadır ve artık gercekten sıkıldım ve ISS arayışına gectim. Bana en çok uyanı Netspeed olarak gördüm ama interneti nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. TurkNet'i iptal etmem mi gerek?

Şu anda TurkNet kullanıyorum ve internetim durduk yere kopup duruyor son 3-4 haftadır ve artık gercekten sıkıldım ve ISS arayışına gectim. Bana en çok uyanı Netspeed olarak gördüm ama interneti nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. TurkNet'i iptal etmem mi gerek?

Bende de durum aynı. Sürekli kopmalar var ve hiçbir şekilde müşteri hizmetleri bununla ilgilenmedi o kadar destek kaydı oluşturmama rağmen. Ben de Netspeed firmasına geçmeyi planlıyorum. Kullanan varsa tecrübelerini bizimle paylaşırsa sevinirim.

Yukarıdaki arkadaşların dediğine katılıyorum. Ben Vodafone Net'i iptal edip daha sonra TurkNet'e başvurmak gibi bir hata yaptım ve boşu boşuna kurulum ücreti ödedim. Sonradan öğrendim ki eğer TurkNet'e direkt başvurup iptal işlemlerini vs onların yapmasını isteseymişim kurulum ücreti ödemeden geçiş sağlayabilirmişim.

Hayır, Netspeed'i arayıp gereken belgeleri doldurduktan sonra geçiş işlemi kapsamına giriyorsa onlar iptal ettirip size geçiş işlemi sağlıyorlar. Tek yapman gereken beklemek oluyor.

İptal ettirirsen portunu alabilirler ya da kurulum ücreti isteyebilirler. Daha uğraştırıcı olması da cabası.

Netspeed önerimdir

Geçiş sürecimle ilgili deneyimimi ayrıntılı bir şekilde aktarım konuda. Dilerseniz okuyup, aklınıza takılan bir soru olursa konu üzerinden bana sorabilirsiniz.

Rehber:

Kesinlikle iptal etmeyiniz interneti. Ben de size attığım konuda Turknet'ten Netspeed'e geçiş yaptım. Yaptıklarımı birebir uygulamanız yeterlidir. Eve gelip ekstra bir işlem dahi yapılmıyor.

@ben iskender

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı