İSS Önerisi

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Kendime ev satın aldım, 1 aya kadar taşınıyorum. Kabaca baktım TTNET HiperNet falan destekliyor ama fiyatları uçuk geldi ve hala AKK saçmalığı var sanırım. TürkNet'e falan baktım 12 Mbps kadar destekleniyor dedi, dün baktığımda 35 Mbps diyordu. Neden böyle değişiyor? Millenicom falan baktım 85 liraya 35 Mbps sunuyor. Sizce hangi interneti almalıyım? Altyapı sorgulaması içinde link atarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet desteği varsa Kablonet almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Kablonet desteği yoksa SpeedNet veya TurkNet kullanmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Millenicom öneririm. Türk telekomdan geçiş yapmıştım. 2 ay oldu herhangi bir sıkıntı çıkmadı.

Altyapı Sorgulama
Teşekkür ederim hocam. Sizin tavsiyeniz üzerine baktım 12 Mbps alt yapı gözüküyor. Bu yeterli gelmeyecek neden böyle az bilmiyorum. Fiyatı 60 TL diyor ama fiyatı uygun geldi.

Kablonet desteği varsa Kablonet almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Kablonet desteği yoksa SpeedNet veya c kullanmanızı tavsiye ederim.

Kablonet maalesef yok hocam kaçırdık onu tüh. Netspeed port yok dedi. Turknet 12 Mbps çıktı sanırım ADSL alt yapısı var. Millenicom baktığımda ise TTnet fiber ile 35 Mbps alabilirsiniz diyor (Maks 50 Mbps) SS'leri eklere ekliyorum. Hangisini seçmeliyim sizce teşekkür ederim.

alt1.png

alt2.png

alt3.png

alt4.png

Onuda deneyeceğim hocam ama ben millenicom fiber hoşuma gitti alt yapım destekliyormuş bir sorun yaşarmıyım o firmada acaba? Sizin verdiğiniz link farklı ama extranet diyordu.
Extranet en doğru sonuçları verdiği için ordan sorgulamanızı istedim. Millenicom altyapıyı TT üzerinden sağlıyor. Ben bulunduğum bölgede 15 yıl kadar TT kullanıyordum ve hiç sorun çıkarmamıştı. Biraz da buna güvenerek Millenicom tercih ettim ve 2 aylık kullanımda hiç pişman etmedi.

Extranet en doğru sonuçları verdiği için ordan sorgulamanızı istedim. Millenicom altyapıyı TT üzerinden sağlıyor. Ben bulunduğum bölgede 15 yıl kadar TT kullanıyordum ve hiç sorun çıkarmamıştı. Biraz da buna güvenerek Millenicom tercih ettim ve 2 aylık kullanımda hiç pişman etmedi.

O zaman alt yapım olduğu doğrudur tamamdır. Çünkü TTnet fiber alt yapısı binada mevcut. Bunu bağlatacağım umarım sorun çıkartmaz yardımlarınız için teşekkürler hocam saygılarımla :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı