ISS Önerisi

Arkadaşlar şu anda Superonline interneti kullanıyorum ve taahhütüm bitmek üzere ve internet sağlayıcıları hakkında araştırma yapıyorum. Acaba sizin önerinizi nedir?
Ben TurkNet baktım ancak onda internet kesintilerinde müşteri hizmetlerinden bilgi almak zor olduğunu vs. duydum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Türknet kullandım. Müşteri hizmetleri yok. Kayıt açıyorsun veya Twitter'dan iletişime geçiyorsun. 2 sene önce böyleydi tabii şuan çok memnun olan da var hızı hizmeti gayet iyi diyorlar. Millenicom kullanıyorum şuan memnunum sadece daha yüksek hızda bir pakete geçmek istediğim için Netspeed düşünüyorum. Netspeed'e göz at derim. Bunların dışında Comnet'i çok duymaya başladım. GIBIRNet var birde hiç güven vermiyor ama kullanan vardır mutlaka.

Arkadaşlar şu anda Superonline interneti kullanıyorum ve taahhütüm bitmek üzere ve internet sağlayıcıları hakkında araştırma yapıyorum. Acaba sizin önerinizi nedir?
Ben TurkNet baktım ancak onda internet kesintilerinde müşteri hizmetlerinden bilgi almak zor olduğunu vs. duydum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Millenicom öneririm. Arkadaşlık kodumda var. 1 ay ücretsiz ve taahhütsüz internet hizmeti alabilirsin.

Müşteri hizmetleri çok iyi. TurkNet gibi değil yani. 15 20 dakikada sorununu çözüyorlar. Üstelik araman, sıra beklemede gerekmiyor. WhatsApp'tan yazıyorsun, hemen bir agent ile konuşmaya başlıyorsun.

TurkNet müşteri hizmetleri sorunu yüzünden bende önermiyorum hocam. İstersen Millenicom'u düşün. Discord'dan sana bir kullanıcı olarak deneyimleri i aktarabilirim istersen. DC kullanıcı ismini yazman yeterli.

Buyrun bu makaleme bakabilirsiniz. Yararlı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı