ISS önerisi

ardabbx

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıkta.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-06-04-21-51-54-208_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-06-04-21-51-54-208_com.android.chrome.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 54
TurkNet kesinlikle. Pinglerim düştü hızım stabil ve kendi altyapılarına aldılar şu an daha da iyiye gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed derdim ama ben şuan pek memnun değilim. Ara ara internet hızım çok düşüyor ve ping sıkıntısı oluyor. Türknet tercih edebilirsiniz.

TurkNet kesinlikle. Pinglerim düştü hızım stabil ve kendi altyapılarına aldılar şu an daha da iyiye gidiyor. Ücretsiz 1 aylık deneme kodu ile deneyebilirsin beğenmediğinde iptalde ediyorlar. ( ıCE39HM32qdr )

İnterneti bağlamaları ne kadar sürdü ?

Arkadaşın dediği gibi, TürkNet bencede arkadaşın indirim kodu ile kayıt olursan 1 ay ücretsiz, ekte de benim internet hızım mevcut. 100MBps hıza herşey dahil 85₺ ödüyorum, Türkiye şartlarında mükemmel bence, üstelik 7 aydır 1 kere bile düşme sorunu yaşamadım. İşim gereği çok önemli birşey bu 😅

Speedtest

Ekran görüntüsü 2021-06-04 221737.jpg

Arkadaşın dediği gibi, TürkNet bencede arkadaşın indirim kodu ile kayıt olursan 1 ay ücretsiz, ekte de benim internet hızım mevcut. 100MBps hıza herşey dahil 85₺ ödüyorum, Türkiye şartlarında mükemmel bence, üstelik 7 aydır 1 kere bile düşme sorunu yaşamadım. İşim gereği çok önemli birşey bu 😅

Speedtest

Eki Görüntüle 1056126
oyunlarda pinginiz nasıl oluyor ?

İnterneti bağlamaları ne kadar sürdü?

Evde Türk Telekom Hattım vardı, evraklarımı kendim postayla doldurup gönderdim. 3 Gün içinde tamamı halloldu. Bağlantı kaybı yaşamamıştım ayrıca. T. Telekom bittiği saat TurkNet kullanıcı adı şifremi göndermişlerdi onlarla bağlantıyı hemen sağlamıştım.

Vdsl icin en uygun fiyati tbtnet veriyor suan 100mgbt 75 lira donanimhaber kampanyasiyla. Pop noktalari kocaeli ben kocaelide oturuyorum vdsl hattim icin tbtnet kullaniyorum gayet memnunum sizede öneririm. Turknette iyidir ancak vdsl 95 liraya geliyor biraz pahali.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı