ISS önerisi

TürkNet boş port olmadığı için hizmet veremiyormuş. Mahalle genel olarak Türk Telekom kullanıyor. Altyapı çok aman aman bir altyapı değil. Ama Millenicom üzerinden altyapı sorguladığım zaman 55 Mbps çıkıyor. Sizce hangi sağlayıcıyı almalıyım?

TurkNet boş port olmadığı için hizmet veremiyormuş. Mahalle genel olarak Türk Telekom kullanıyor. Altyapı çok aman aman bir altyapı değil. Ama Millenicom üzerinden altyapı sorguladığım zaman 55 Mbps çıkıyor. Sizce hangi sağlayıcıyı almalıyım?

Altyapı sahibinden satın alman port sorunu yaşamamana neden olabilir.
Bence Türk Telekom.

Turknet'te boş port yoksa Millenicom'da da yoktur. Birinde var birinde yok saçma bir durum olur. Millenicom'u arayıp port durumu sorun internet sitesinde yazmıyor olabilir. Ben Millenicom kullanıyorum. Altyapım iyi olduğu için 35/6 pakette 40/7-8 civarında alıyorum.

Netspeed'ten bak.
Maalesef burada da boş port yok. Türk Telekom nasıldır? Memnun kalabilir miyim?
Turknet'te boş port yoksa Millenicom'da da yoktur. Birinde var birinde yok saçma bir durum olur. Millenicom'u arayıp port durumu sorun internet sitesinde yazmıyor olabilir. Ben Millenicom kullanıyorum. Altyapım iyi olduğu için 35/6 pakette 40/7-8 civarında alıyorum.
Memnunsunuz değil mi?

Maalesef burada da boş port yok. Türk Telekom nasıldır? Memnun kalabilir miyim?

Memnunsunuz değil mi?

Türk Telekom aslında milletin dediği kadar rezil değil. 7 sene kullandım çok az sıkıntı yaşadım. Sıkıntı yaşadığımda da telefonla arayıp talep bıraktığımda genellikle 1-1.5 gün içinde sorunum çözüldü. Çok sorun yaşayan da var benim gibi kafası rahat kullanan da. Şu anda Türknet kullanıyorum düşük fiyata yüksek hız verdiği için.

Türk Telekom aslında milletin dediği kadar rezil değil. 7 sene kullandım çok az sıkıntı yaşadım. Sıkıntı yaşadığımda da telefonla arayıp talep bıraktığımda genellikle 1-1.5 gün içinde çözüldü sorunum. Çok sorun yaşayan da var benim gibi kafası rahat kullanan da.
Müşteri hizmetlerini arasam altyapımı öğrenebilirim değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı