ISS önerisi

oosetoo

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2020
Mesajlar
95
Online oyunlara düşkün birisi olduğum için ping değerleri ve paket kaybı benim için önemli. TurkNet bağlatma kararımla ertesi gün zam geldi böyle olunca ben de değiştireceğim direkt. Forumda Netspeed hakkında iyi yorumlar gördüm. PoyrazNet çok uygun cezbediyor. Benim altyapı sorgum hep 100 Mbps çıkıyor ISS'lerin sitelerinden sorgulatınca. Sanırım Telekom fiber var ve santral uzaklığı 0, boş port var diye geçiyor. 6 ay sonra da interneti muhtemelen kapatacağım o yüzden taahhütsüz bir yerden alma çabam var ve kurulum ücreti vermek istemiyorum. Hal böyle olunca modemim de yok önümde sınırlı seçenek var. Netspeed ve PoyrazNet arasında kaldım diyebilirim. Altyapım çok sorun çıkartacak bir altyapıya benzemiyor. Fiber de var sanıyorum bu altyapı sorgulama testinden. Öneriniz ne olur sağ olunuz şimdiden dostlar.
 
PoyrazNET için rez. Fiyatlar çok uygun, TurkNet'den 100MBps alacağıma 500MBps alabilirim. Müşteri hizmetleri, teknik desteği ve online işlemleri nasıl? Kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
 
Kendilerini aradım, 10-15 dakika bekledim açan olmadı. Çok da iyi bir yorum gelmezse bir daha aramak için uğraşmam, büyük ihtimal Netspeed'e geri döneceğim.
 
Kendilerini aradım, 10-15 dakika bekledim açan olmadı. Çok da iyi bir yorum gelmezse bir daha aramak için uğraşmam, büyük ihtimal Netspeed'e geri döneceğim.
Netspeed CDN, peering hizmetleri nasıl benim kesin 2si arasından olacak seçimim hocam.

@nuriburakkm @189454 hocam sizler de sanırım poyraznet kullanıyorsunuz veya kullanmışsınız hangi bölgede kullandınız? Altyapınız fiber miydi? Önerir misiniz fikir beyan ederseniz memnun oluruz :]
 

Geri
Yukarı