Alfa Prime
Kilopat
PoyrazNet iyi midir? Millenicom gibi Turkcell'in mi santrallerini kullanıyorlar? Var mı çevrenizde kullanan?
Forumda Üyeliği bulunuyor.
kendisine sorabilirsin.
PoyrazNet iyi midir? Millenicom gibi Turkcell'in mi santrallerini kullanıyorlar? Var mı çevrenizde kullanan?
Birde Magnet nasıldır? Kullananlar var mı hiç? Fiyatları da uygun geldi. Eğer Altyapı yoksa sınırsız 179 TL (max 12 mbps), eğer altyapıyı bilerek çektirmezsek 230 TL (4.5G hızında, 50-100'leri gördüm o bölgede) olduğunu gördüm. Oradaki altyapı %90 Adsl ve bende max 16 mbps almak yerine bu paketlerin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum siz ne dersiniz?Forumda Üyeliği bulunuyor.
kendisine sorabilirsin.
Bir de Magnet nasıldır? Kullananlar var mı hiç? Fiyatları da uygun geldi.
Ya da Netspeed ADSL'e geçeceğim
Air Fiber nasıldır? Var mı f/p öneriniz?Bu gibi hizmetlerden memnun olan kullanıcıya hiç rastlamadım.
ADSL de de yanı durum geçerli.
Air Fiber nasıldır? Var mı F/P öneriniz?
ADSL kullanmak daha mı iyi olur?
Var mı peki bu servisi sağlayan bir iss? F/p olarak öneriniz var mıdır?Air internet hizmetleri için ölçüm yapılması gerekiyor.
Düşük ping ve yüksek hız alan bir kullanıcı görmüştüm forumda.
Değerlendirilebilir.
Bu gibi hizmetler bölgesel firmadır.Var mı peki bu servisi sağlayan bir iss? F/p olarak öneriniz var mıdır?
Peki bu işte genellikle öne çıkan firma hangisidir?Bu gibi hizmetler bölgesel firmadır.
Bölgenizde hangi firma olduğunu bilemem.
Poyraznet iyi midir? Millenicom gibi Turkcell'in mi santrallerini kullanıyorlar? Var mı çevrenizde kullanan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.