ISS önerisi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Normalde Superbox kullanıcısıyım ve bunu feshedeceğim. Bunalttılar beni.
  • Öncelikle şu anda kaldığım evde eskiden internet bağlantısı vardı. Bunun bana ne gibi bir yararı olabilir?
  • Ben çok oyun oynuyorum çok hızlı hem de uygun fiyatlı olması beni mutlu eder.
  • Ayrıca her an işler değişebilir ve gidebilirim yani tahadütsüz de olmalı.
  • Altyapı testi: VDSL altyapınızın desteklediği maksimum hız 68 Mbps 8 Mbps'e kadar upload
Şimdi önerilerinizi bekliyorum sevgiler ^3

TurkNet almanızı önermiyorum. Ne yapacakları belli olmuyor. Şu an kullanıyorum ama yakın zamanda değiştireceğim. Bir gün uyanıyorsun faturana +80 TL zam gelmiş. Sebebiyse Türk Telekom altyapısına yapılan zam.
Tabii ki bu durumda yapacak bir şey yok, adamların elinde değil diyeceksiniz ama diğer ISS sağlayıcılarına Türk Telekom zammı yüzünden 30 TL gelen zam, TurkNet'te 80 TL.
3 farklı ISS ile görüştüm, zam miktarı minimum 30, maksimum 40 TL idi. Nasıl 80 TL şak diye koyuyorlar ve bunu Türk Telekom'a iteliyorlar anlamış değilim.

Zam yapılmayacak sözü verildikten sonra da zam koyulması komik oldu. Bir değil, iki değil...
Daha neler var da uzatmak istemiyorum.

Türk Telekom'dan TurkNet'e geçtim sürekli zam yaptığı için de sözlerinde durmadiklaridan dolayı. Gıbır nete geçtim ve daha stabil daha düşük pinglerle fazla kayıp olmadan kullanıyorum memnunum kopma vs şu an için yok umarım böyle devam eder fiyatı da uygun bir bak istersen. Altyapım VDSL2 ortalama 60 65MB alıyorum.

TurkNet almanızı önermiyorum. Ne yapacakları belli olmuyor. Şu an kullanıyorum ama yakın zamanda değiştireceğim. Bir gün uyanıyorsun faturana +80 TL zam gelmiş. Sebebiyse Türk Telekom altyapısına yapılan zam.
Tabii ki bu durumda yapacak bir şey yok, adamların elinde değil diyeceksiniz ama diğer ISS sağlayıcılarına Türk Telekom zammı yüzünden 30 TL gelen zam, TurkNet'te 80 TL.
3 farklı ISS ile görüştüm, zam miktarı minimum 30, maksimum 40 TL idi. Nasıl 80 TL şak diye koyuyorlar ve bunu Türk Telekom'a iteliyorlar anlamış değilim.

Zam yapılmayacak sözü verildikten sonra da zam koyulması komik oldu. Bir değil, iki değil...
Daha neler var da uzatmak istemiyorum.

Tübise başvurun belki bir şeyler çıkar. Ben Turkcell için başvurdum bakalım ne olacak.

Türk Telekom'dan TurkNet'e geçtim sürekli zam yaptığı için de sözlerinde durmadiklaridan dolayı. Gıbır nete geçtim ve daha stabil daha düşük pinglerle fazla kayıp olmadan kullanıyorum memnunum kopma vs şu an için yok umarım böyle devam eder fiyatı da uygun bir bak istersen. Altyapım VDSL2 ortalama 60 65MB alıyorum.
Teşekkürler bi inceleyeyim.
Netspeed ve Turknet önerebilirim. Netspeed daha ucuz. Altyapısı varsa Turknet alın.
Gördüğünüz gibi Turknete sıcak bakan yok. Netspeed de düşünüyorum ama emin değilim henüz teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı