ISS önerisi

GigaFiber altyapısı varsa TurkNet kullanın tabii orası başka konu fakat TurkNet için hiç mi "sorun çıkana kadar güzel
ISS" tarzı tabirleri duymadınız merak ettim. Kullandığım zamanlarda bir kez internet kesildi mi bekle ki çözsünler, 1 ay hiçbir gelenin gidenin olmadığını hatırlıyorum. Kayıt açıyorsunuz 3 gün sonra birisi ne olduğunu anlamak için arıyor, gerekli yerlere iletildi diyor 1 hafta geçiyor gelen giden yok. Benim kullanım özetim buydu.

Millenicom'u tavsiye etme sebebimde depremden sonra çoğu firma modem ücretini talep etmesine rağmen Millenicom modem göndermenize gerek yok deyip olan bütün borçları da silmisti. Ek olarak kullandığım süre içerisinde zam gelmişti, fakat hiçbir şekilde bilgilendirilmediğimi belirtince mail adresini kontrol ettiler eksik bilgi olduğu için indirim tanımlandı.

Kısacası şu ki TurkNet'te olmayan, karşınızda iletişim kurabildiğiniz bir merci var ve en önemlisi bu merci tüketicinin sorununu çözmeye çalışıyor.

Şahsen ben bir kere sorun yaşadım. Onda da altyapı çalışmasından dolayı kesilen bir durum oldu. Yazdığım zaman vs direkt dönüşler vs yapıldı. Zaten çok sürmeden 1-2 saat içerisinde internet geldi daha iyi bir şekilde geldi hem de. Dediğim gibi bölge sorunu vs olabilir her türlü durumlar olabilir. Millenicom konusunda bir şey diyemem tabii. Yaşadığınız durum yani yaptıkları davranış gerçekten iyi. En kötü ihtimalle onlar da sizde yaşanan sorunlar gibi sorun yaşarsa başka bir ISS geçerler. Çok da önemli değil o yüzden.
 

Geri
Yukarı