ISS önerisi

Ömer Kaptan

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ben uzun seneler TTNET müşterisiyim fakat artık baska bir internet saglayicisna gecmek istiyorum. Çünkü oyunlar oynanmayacak bir duruma geldi packet loss ve yüksek ping sorunlari yasiyorum. Bana packet loss ve yüksek ping yasamiyacagim bir internet saglayıcısı önerirseniz cok sevinirim. Çünkü online oyun oynuyan birisiyim ve bu durum beni asırı derecede etkiliyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum eğer bütçen sıkıntılı değilse UYDUNET iyi olacaktır. Hoş TTNET harici hep iyi. :)
Kardeşim bütçem sıkıntı değil fakat uyduneti aradım benim olduğum bölgede hizmetleri bulunmuyormuş :s

Fiber varsa Turkcell öneririm. Bende yeni bağlattım, bide reederin düşük seviye bir tabletini verdiler. Annem kullanıyor gerçi ama idare eder. Koptuğunu görmedim hiç. 25 mbps 100GB kota 69 TL. Bir bak dilersen..
Uydunet varsa Uydunet yoksa Superonline'a geç. Geçince bakım için müşteri hizmetlerini ara kontrol etsinler.
Uydunet görüştüm fakat benim olduğum bölgede hizmetleri yokmuş. Superonline ise fiber altyapı olmadığı için bende pek sıcak bakmıyorum cünkü adsl altyapısını Türk Telekomdan alıyorlarmış

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı