ISS Önerisi

yhenn

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
TTNET ile olan taahhüt 1 ay sonra bitiyor, kurtuluyorum sonunda. Hali hazırda 16 Mbps- 100 GB AKN Ultranet paketi kullanıyorum ama daha 10 Mbps'i geçtiğini görmedim. Netten araştırdığımda alabileceğim maximum hız 53 Mbps olarak görünüyor. Bu bilgiler ışığında sizlerden ISS önerileri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Pikatel Airmax modem ile bu hızlardan yararlanabilir miyim? Yoksa modem değiştirmem mi gerekecek?

Pikatel modem kullananlar varmış hala. Vay be. ADSL desteklidir o modem büyük ihtimal. TurkNet 199TL'ye Asus DSL-AC51 veriyor. Ucuz bir şey isterseniz TT çıkması ZyXEL VMG3312-B10B alabilirsiniz. TurkNet modemi başvuru sırasında satıyor, başvuru yaparken mutlaka modem istediğinizi söyleyin yoksa alamazsınız.

Arkadaşlar TurkNet müşteri temsilcisi ile görüştüm ve gayet ilgili davrandılar. Vdsl için modem araştırmaya başlayayım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı