ISS önerisi

Emircan Döndü

Megapat
Makaleler
5
Daha fazla  
1 Ay sonra nasipse tahattüh bitiyor. Geçen aradılar 100 TL ile devam edebilirsiniz dediler yıllardır 75 TL ödüyorduk televizyon paketi dahil. Kurtulayacağım inşallah Turkcell'den önerdiğiniz başka firma var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Ay sonra nasipse tahattüh bitiyor. Geçen aradılar 100 TL ile devam edebilirsiniz dediler yıllardır 75 TL ödüyorduk televizyon paketi dahil. Kurtulayacağım inşallah Turkcell'den önerdiğiniz başka firma var mı?
Eğer Fiber Altyapısını kullanıyorsan hiç ayrılma derim. Pişman olursun. ADSL veya VDSL ise ayrıl tabii. Netspeed, Vodafone, Millenicom bakabilirsin.

Bende de aynı durum var da 24 MBit için 100 lira istiyorlar. Fiber olsa bile bu kadar para vermem. 80 lira galiba 10 MBit.
Yanlışınız var herhalde, 24 Ay Taahhüt yaparsanız ilk 4 ay bedava oluyor ve fiyatlar bu şekilde. 12 ay taahhüt yaparsanız fiyatlar yine aynı fakat 4 ay bedava yok.

supp.png

Türkneti kesinlikle önermiyorum. 3 haftadır interneti bağlamalarını bekliyorum. 5 kere iptal başvurusu yaptım en yakın zamanda arayacağız dediler 1 haftadır 1 kere aradılar onda da müsait değildim açamadım üstüne 3 kere daha yaptım hala aranmayı bekliyorum.

@261538 ben de TurkNet düşünmüştüm, fakat size üye yapmak için uğraştıkları kadar sıkıntı olduğunda yardıma koşmuyor dediler. Bende vazgeçtim, ama taahhüt olmaması avantaj. @Emircan Döndü altyapın varsa kesinlikle KabloNet.
Yanlışınız var herhalde, 24 Ay Taahhüt yaparsanız ilk 4 ay bedava oluyor ve fiyatlar bu şekilde. 12 ay taahhüt yaparsanız fiyatlar yine aynı fakat 4 ay bedava yok.

Eki Görüntüle 447388
Bazı özellikleri çok saçma fiberde 3 ay ücretsiz diyorlar sonra 129.90 ama dikkat etmeniz gereken bir şey var o da taahhütünüzün 15 ay olması. Ne fark etti? Benim karım ne bu işten?

Eki Görüntüle 447388
Beni telefonla arayıp bu bilgileri verdiler. Ben zaten Superonline'dayım şu an. Belki bunlar yeni geçiş yapanlar içindir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı