ISS Önerisi

Makaleler
1
Yer
Valhalla
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. İstanbul/Sarıyer de ikamet ediyorum. Türk Telekom'dan ayrıldım. VDSL 35 ya da 50 Mbps uygun fiyatlı taahhütsüz paket sağlayan bir internet servis sağlayıcısına geçiş yapmak istiyorum. Türknet ve Netspeed'e baktım fakat şu karantina döneminde çok fazla sıkıntı yaşayan olduğunu gördüm. Önerilerinizi bekliyorum.

TürkNet'in kendi altyapısı varsa oturduğun binada sorun olmaz bence. İlk ay bedava vs. kampanyaları da var. Taahüt de yok. Beğenmezsen iptal edebilirsin. Arayıp konuş derim.

Benim bulunduğum bölgede maalesef yok ama modeme gelen en yüksek hızım xDSL istatistiklerin de 84.469 Mbps olarak görünüyordu. Verdikleri hızda 84.342 Mbps. Hız ve fiyatlandırma bakımından 86 TL'yi hak ediyor.

Millenicom'un durumu nasıl oturduğun bölgede? Superonline'dan zamanında çok memnundum ancak taahütsüz paketlerin fiyatı akıllara zarar.
Millenicom'un sitesinde 70 Mbps'ye kadar alabileceğim yazıyor. Bizim civarda kullanan bilmiyorum.

Sorun yaşama ihtimali biraz alt yapıdan kaynaklı. TTNET kullanırken de sorun yaşamıyordum. 1 seneden fazla TURKNET'i sorunsuz kullanıyorum. Alt yapı sağlamsa sizde sorun yaşamazsınız.
Türk Telekom'un internetinde çoğunlukla sorun yaşamıyordum. Eğer öyle ise Türknet'e başvurayım.

Millenicom'un sitesinde 70 Mbps'ye kadar alabileceğim yazıyor. Bizim civarda kullanan bilmiyorum.

Türk Telekom'un internetinde çoğunlukla sorun yaşamıyordum. Eğer öyle ise Türknet'e başvurayım.

Düşünürseniz IFJ19OV17MDR davet kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı