İSS Önerisi

Evet bize Turkcell altyapısı varmış. Bizde 8 sene ev interneti yoktu. Mobil ile idare ettik. Ve öğrendim ki bizde fiber altyapı varmış. Aldık, ilk ay 100mbbit verdiler. Sonrasında 1 hazirana kadar da hızlar tavan yapmışlar. Yani daha gerçek hızı alamadık. Müşteri hizmetleri de iyi. Ama eğer Turkcell yoksa kablonet makul.
Benim bildiğim Turkcell fazla ev ve daire sayısı olan yerlere fiber altyapı çekiyor. Yani TOKİ, rezidans tarzı.

Evet o tarz yerlere genelde çekiyorlar. Sıradan apartman ve sokaktan oluşan yerlere çekmiyorlar ama onlarda haklı.

Denemekteyim gelirse Turkcell çok iyi olur. Kablonet'e sormuştum bir ara özel proje ile geliyormuş. Ve ya yakınımdaki sitede varsa çekiyolarmış. Bulunduğum mahallede var fakat benden uzak.

Denemekteyim gelirse Turkcell çok iyi olur. Kablonet'e sormuştum bir ara özel proje ile geliyormuş. Ve ya yakınımdaki sitede varsa çekiyolarmış. Bulunduğum mahallede var fakat benden uzak.
Benim tamamen şansıma geldi ve çok iyi oldu Kablonet. Çünkü ADSL 8 Mbps destekliyordu Telekom altyapısı ve buda çok yetersiz.

Varsa geçebilir yoksa Turkcell. Şu an Türkiye'deki en iyi iki ISS Kablonet ile Turkcell. Ben Türk Telekom kullanıyorum. Keşke fiber olsaydı memnun olurdum. Ping seviyeleri çok düşük Avrupa'ya 30 ping ile bağlanıyorum.

Dostum Avrupa'ya asla 30 ping ile bağlanamazsın. Keşke biraz destekli atsaydın :(.Ve kablonetin iyi olma sebebi kendi altyapısı olması onun dışında zaten altyapısı kötüyse hangi İSS ye geçerse geçsin bir fark olmıycaktır benim altyapım iyi ben Türknet kullanıyorum Fiyat/Performans olarak bence güzel 75 Tl ye 35Mbps hız yeterince güzel kesilme veya hız azalma gibi bir durum yaşamadım kısacası işin büyük bir çoğunluğu altyapı gerisi modem vb.

Son düzenleme:
Benim bildiğim Turkcell fazla ev ve daire sayısı olan yerlere fiber altyapı çekiyor. Yani TOKİ, rezidans tarzı.
Evet Toki'de yaşıyorum. Ama tüm Toki'de yok. Sadece bizim binalarda ve lojmanlarda var. Bizim binadaki son portu bize verdiler. 64 dairenin 48 kişi Turkcell kullaniyor. Dediğim gibi herkese altyapı vermiyorlar. Ayrımcılık gibi mi acaba ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı