ISS önerisi

mertcan59

Hectopat
Merhabalar Türk Telekom fiber altyapısı var. Şu an TürkNet kullanıyorum memnun değilim değiştirmek istiyorum. İki seçenek var: Millenicom ve Türk Telekom. Hangisini önerirsiniz?

Türknetten türk telekoma geçiş için turknete iptal faxı mı yollayayım yoksa türk telekoma gidip ev telefonumu türk telekoma geçirip mi başvuru yapmalıyım ?

Merhabalar Türk Telekom fiber altyapısı var. Şu an TürkNet kullanıyorum memnun değilim değiştirmek istiyorum. İki seçenek var: Millenicom ve Türk Telekom. Hangisini önerirsiniz?

Türk Telekom fiyatı biraz fazla fakat fiberse gerçekten iyi iş çıkardıkları ve sorunları anında çözebilme kabiliyetleri olduğu ortada. Türk Telekom iyi bir seçenek olacaktır
[
QUOTE="mertcan59, post: 6326261, member: 351915"]
Türknetten türk telekoma geçiş için turknete iptal faxı mı yollayayım yoksa türk telekoma gidip ev telefonumu türk telekoma geçirip mi başvuru yapmalıyım ?
[/QUOTE]

25 yaş altıysan güzel Selfy paketleri mevcut, hat taşıma ile alınmıyor bunları düşünürsen ilk olarak Türknet'i iptal et veya hat taşıma kampanyaları var onlarada bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı