ISS tavsiyesi

Turknet de Türk Telekom da kullanmış birisi olarak eğer altyapın sağlam ve ev içi tesisatında sıkıntı yoksa veyahut halihazırda bir İnternet sağlayıcın varsa sorun yaşamıyorsan Türknet veya başka bir internete geçebilirsin. Fakat yeni tasinmissin ve altyapısı belli olmayan/veya sorunlu olan yere gittiysen Türk Telekom harici çok sıkıntı çektirir. Turknetten adam gelir der ki elektrikci çağırın (ki yaşandı böyle bir şey) süreç uzar, senin ihtiyacın vardır ama Türknet bir türlü hızlı davranıp işini çözemez vsvs. Benim tavsiyem bunları dikkat ederek başvurman. Ben Türk Telekom 35mbps gamer paketine başvurdum 99 tl. Oyun vs de veriyor o da bedava.
 
Merhabalar, TT'nin eski modeli olan "VMG3312-B10b" modemini kullanıyorum, onun yerine TT'nin hangi modemini tavsiye edersiniz (1), ayriyeten hattımı değiştirmek istiyorum. Uzun zamandır TT kullanıyorum memnunum.
Bu sayfada bulunan (2) 35 Mbps'lik hattı almayı düşünüyorum, sabit fiyat ve taahhüt yok gibi gözüküyor ama tam anlayamadım TT'de böyle bir şey nasıl olur?

(1) Modem ve İnternet Ürünleri > Kampanyalar > Cihazlar > Türk Telekom
(2) İlk Ay Bizden Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom

TurkNet'e geç.
 

Geri
Yukarı