ISS tavsiyesi

batwan

Kilopat
Ben t***net kullanıcısıyım normalde, fakat şu son sıralar 65 Mbps olan hızımı 35 Mbps'ye çektiler. Aylarca söylememe rağmen hiçbir çaba göstermediler. Bana önerebileceğiniz taahhütsüz düzgün bir internet firması söyleyebilir misiniz?

Millenicom'da arkadaşını getir kampanyası var. Sana kod veriyorum ref olarak, ikimizde bir ay ücretsiz kullanıyoruz. Benim promosyon kodum : 53B9AC9EA. Geçmeyi düşünürsen kullananabilirsin.

Millenicom 50 Mbps 86 TL, kotasız limitsiz taahhütsüz.
Hocam ban yemek istemiyorum. 3 gündür kurulum ekibi gelecek diyorlar. Müşteri hizmetleri var güya abonelik işlemleriniz devam etmektedir diye robot çıkıp telefonu kapatıyor. Whatsapp destek hattı yarım saatin altında cevap yazmıyor. Evin içinde telefon çekmiyor diye 2 gündür işi gücü bıraktım balkonda bekliyorum hasta oldum. Bugün de ekip gelmezse iptal edeceğim. Modem kurulumunu yaptım ama bağlantı gelmedi bir türlü. Belki abone olduktan sonrası iyi olabilir ama ben böyle rezillik görmedim. Fazla para veririm taahhüt yaptırırım Superonline kullanırım. Evin karşısında Superonline var adam dedi ki gel kuralım şimdi internete girmeye başla. O kadar söylüyorum bu taahhütsüz firmalar süreci don lastiği gibi boş yere uzatıyor. Her şehirden anlaş 1 tane bayiyle de insan gibi hizmet ver ya rezalet.

Hocam ban yemek istemiyorum. 3 gündür kurulum ekibi gelecek diyorlar. Müşteri hizmetleri var güya abonelik işlemleriniz devam etmektedir diye robot çıkıp telefonu kapatıyor. Whatsapp destek hattı yarım saatin altında cevap yazmıyor. Evin içinde telefon çekmiyor diye 2 gündür işi gücü bıraktım balkonda bekliyorum hasta oldum. Bugün de ekip gelmezse iptal edeceğim. Modem kurulumunu yaptım ama bağlantı gelmedi bir türlü. Belki abone olduktan sonrası iyi olabilir ama ben böyle rezillik görmedim. Fazla para veririm taahhüt yaptırırım Superonline kullanırım. Evin karşısında Superonline var adam dedi ki gel kuralım şimdi internete girmeye başla. O kadar söylüyorum bu taahhütsüz firmalar süreci don lastiği gibi boş yere uzatıyor. Her şehirden anlaş 1 tane bayiyle de insan gibi hizmet ver ya rezalet.
"Bugün içinde gelmezseniz işlemleri iptal edin. Yoksa THH'ne gideceğim" deyin, ayni gün gelirler. ☺️ 😉

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı