Hocam size iki defa internet servis sağlayıcısı önerdim ve bu firmayı neden seçebileceğinizi diğer firmayı ise neden seçmemeniz gerektiğini yazdım. Ancak sizin de etiketlemelerinizde de geçen (benim açtığım bir konuda da etiketlemesi geçen firma) internet servis sağlayıcısı forumda bahsedilmesi yasaklı kelime / siteler arasındaymış (en alttaki). Bunu bilmiyordum zaten yeni güncellenmiş. Yazdığım iki cevapta moderatörlerce kaldırılmış.
Ben bu servis sağlayıcısını kullanıyorum ve gayet de memnunum. İsmini yazınca uyarı cezası alıyorum. Bu sebeple yazamıyorum ("g" ile başlayan).
Ayrıca buradan adminlere / moderatörlere de sesleniyorum. Bu firma size veya diğer forum üyelerine ne yaptı da forumda bahsedilmesi bile yasaklandı. Bari sebebini açıklayın. Anladığım kadarıyla forumda demokrasi yok.

 

Keşke uyarı cezası aldığımda bu konuyu bildirmiş olsaydılar. Bizde merak içinde kalmazdık. Eğer firma bu olayları yapmışsa hiç etik değil. Belki de amatörce hazırlanmış bir pr çalışmasıydı bilemiyorum. Bunlara rağmen deneyimlediğim süre içerisinde hizmetten memnunum. Eğer bir zam yapılırsa veya hizmette bir sıkıntı yaşarsam zaten taahhüt yok başka firmaya geçeriz. Tekrardan bilgilendirme için teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı