-NetSpeed.
-Keenetic omni DSL.
35 Mbps Speedmax Avantaj Limitsiz 76,00 TL
-Keenetic extra DSL.
-VDSL isterseniz tavsiyem bu.
Omni DSL ile bu paketi memnuniyetle kullanıyorum.
Altyapı, 5-6 hız sorgulama testi yapmıştım. Ortalama 35 Mbps. Kablonet mevcut değil.Altyapınız nasıl? Fiber mevcut değil sanırım. Kablonet varsa ona göz atabilirsiniz.
VDSL hizmetinde herkes Turk Telekom altyapısını kullandığı için hizmet kalitesi benzer oluyor ve tek değişiklik müşteri hizmetleri.
Vodafone'a ve TurkNet'e göz atabilirsiniz. Fiyatları iyi.
Bana modem, internet ve ISS önerebilir misiniz? En fazla bütçe 120 TL. Millenicom, NetSpeed vb. olabilir.
Not: Oyun için kullanılacak. Bir de indirme hızı yüksek olsun.
Upload o kadar önemli değil benim için.
NetSpeed'e kronik paket sorunu var. Oyun bile oynatmaz.
Kronik paket sorunu nedir?NetSpeed'e kronik paket sorunu var. Oyun bile oynatmaz.
TürkNet, iyi güzel fakat, çok sorun var diyorlar. İnternet kesilmesi, dowland'ın belirli saatler arasında çok düşmesi vs.Katılmıyorum. Turknet'ten geçiş yaptım ve hat değerlerinde değişim olmadı. Aksine fiyat ve müşteri hizmetleri gibi kazanımım oldu.
Paket kaybı yani oyunda pinginiz 20-30 gözükür ama karakter laglana laglana gider ani ışınlanmalar olur ya. İşte ona paket kaybı denir.Kronik paket sorunu nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.