ISS ve modem önerisi

285004

Hectopat
Makaleler
1
Bana modem, internet ve ISS önerebilir misiniz? En fazla bütçe 120 TL. Millenicom, NetSpeed vb. olabilir.

Not: Oyun için kullanılacak. Bir de indirme hızı yüksek olsun.

Upload o kadar önemli değil benim için.

Altyapınız nasıl? Fiber mevcut değil sanırım. Kablonet varsa ona göz atabilirsiniz.

VDSL hizmetinde herkes Turk Telekom altyapısını kullandığı için hizmet kalitesi benzer oluyor ve tek değişiklik müşteri hizmetleri.

Vodafone'a ve TurkNet'e göz atabilirsiniz. Fiyatları iyi.

Altyapınız nasıl? Fiber mevcut değil sanırım. Kablonet varsa ona göz atabilirsiniz.

VDSL hizmetinde herkes Turk Telekom altyapısını kullandığı için hizmet kalitesi benzer oluyor ve tek değişiklik müşteri hizmetleri.

Vodafone'a ve TurkNet'e göz atabilirsiniz. Fiyatları iyi.
Altyapı, 5-6 hız sorgulama testi yapmıştım. Ortalama 35 Mbps. Kablonet mevcut değil.

Bana modem, internet ve ISS önerebilir misiniz? En fazla bütçe 120 TL. Millenicom, NetSpeed vb. olabilir.

Not: Oyun için kullanılacak. Bir de indirme hızı yüksek olsun.

Upload o kadar önemli değil benim için.

Extranet - İnternetsiz Ev Kalmasın buradan altyapını sorgula. Millenicom veya TürkNet'e bakabilirsin. Modem olarak da Keenetic Omni DSL veya daha üst bir şey istiyorsan Keenetic Extra DSL bakabilirsin.

NetSpeed'e kronik paket sorunu var. Oyun bile oynatmaz.
Kronik paket sorunu nedir?
Katılmıyorum. Turknet'ten geçiş yaptım ve hat değerlerinde değişim olmadı. Aksine fiyat ve müşteri hizmetleri gibi kazanımım oldu.
TürkNet, iyi güzel fakat, çok sorun var diyorlar. İnternet kesilmesi, dowland'ın belirli saatler arasında çok düşmesi vs.

Hocam biri 30 ping alır biri 100. bu bulunduğunuz yerdeki altyapı ile alakalı ve genelde şu kadar MS ping alırsınız diye hiçbir ISS söylemez. Ya komşunuz vsden bakacaksınız ya da deneyeceksiniz. Hiçbir ISS'nin garantisi yok. Yani taahhütsüz alın. Her an bir sorun yaşayabilirsiniz ve ISS değiştirmek için de taahhütün bitmesini beklemek zorunda kalırsınız. Eğer yapa altyapısı varsa TürkNet'e bir bakın. Ama yoksa uğraşmayın bile. Millenicom ve NetSpeed'e de bakabilirsiniz. Ama dediğim gibi. Size iyi ping değerleri sunmayabilirler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı