ISS ve Modem önerisi

Necati Billor

Decapat
Yer
İzmir,Turkey
Daha fazla  
Merhaba herkese. Yeni eve tasindim ve internet bağlatacağım. Altyapım VDSL 50 Mbps'e kadar destekliyor görünüyor. VDSL destekli ileriye dönük 250-300 TL civarı güzel bir modem ve iyi sıkıntısız bir ISS önerisi bekliyorum. TurkNet ve Netspeed arasındayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben Netspeed kullanıyorum gayet memnunum.
Download: 75mbps
Upload: 4mbps
Fiyat: 76₺
Hangi şehirdesiniz kopma ping gibi sorunlar yaşıyor musunuz? Abonelik süreci nasil işliyor biraz bahsedermisiniz.
DSL-AC51 alabilirsin.
415 TL fiyatı var maalesef ona bütçem yok maksimum 300 TL olacak güzel sıkıntısız bir modeme ihtiyacım var varsa bu yönde bir öneriniz alabilirim. İlginize teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Trabzon merkezde yaşıyorum. Şu ana kadar kopma hiç olmadı 7-8 aydır kullanıyorum. CS: GO ve PUBG de 60-70 arası ping alıyorum. Müşteri hizmetlerine ulaşmak son derece kolay hiç bu kadar kolay ulaşabileceğimi beklemiyordum. Başvuru yaptığınız da mail adresinize gerekli evrakları gönderiyorlar, siz onların çıktısını alıp doldurup gerekli adrese gönderiyorsunuz yaklaşık 3 gün içinde (en azından bende 3 gün sürdü) kullanıcı adı ve şifrenizi size gönderiyorlar. Size kalan modem arayüzünden VDSL kısmına kullanıcı adınızı girmek kalıyor. Sonrasında hızın keyfini yaşayın :) Benim paket 75mbps olmasına karşın indirme yaparken örnek; steam den 85-90mbps ye kadar rahatlıkla çıkıyor.

o baya pahalı bir model bence sen bu yada asusu tercih edebilirsin ben geçen yıl 2450 tlye almıştım vatandan tplink vr2800 2.4ghz bandında 600 mbps 5 ghzde 2167 mbpse çıkabiliyor mu mimo özelliği ile kullanıcı kaç kişi ise onlara rahatlıkla aynı hız verebiliyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı