İstanbul Beylikdüzü nasıl bir yer?

Yollar geniş mi hocam depremden ötürü bir korkum var bir de satmak istersek oralarda bir evi satın almak isteyen çıkar mı talep görecek bir semt mi?
Hocam gayet güzel bir yerdir bayadır orada otururum ama herkese kötüleyin kalabalıklaşmasın.

Güzel yer ama içerisi, özellikle Yaşam Vadisi içinde kendini bilmez yerden bitme kekolar dolu, bunlar bıçak taşır, 50 kişi gezer ve herkese sataşır. Onun dışında güzel yer.
Hocam Vadinin Balıkçı Kenan'dan başlayan tarafı iyi,sizin dediğiniz o kekolar Skate Park'ın olduğu yer

Merhaba arkadaşlar. İstanbul beylikdüzünde bir ev bulduk. Şu anlık akraba aracılığı ile olduğu için elimizde fotoğraf yok. İstanbul'a gidip görmemiz gerekecek evi ama benim asıl sorum, Beylikdüzü nasıl bir yer? Yaşanılacak bir yer mi? İnsanlar nasıl? İstanbul'un iyi ilçelerinden biri mi? Tam konum olarak ev Beylikdüzü Marmara parkın arkasında kalıyormuş konum olarak çevre olarak ulaşım olarak nasıldır cevaplarsanız sevinirim.
Hocam Marmara Park'ın arkası Esenyurt olarak geçiyor, emin misiniz Beylikdüzü olduğuna? Beylikdüzüyse ve AVM arkasıysa Migros AVM arkasıdır orası. Marmara Park Esenyurt'un içerisinde, arkasıda Esenyurt.

Hocam Marmara Park'ın arkası Esenyurt olarak geçiyor, emin misiniz Beylikdüzü olduğuna? Beylikdüzüyse ve AVM arkasıysa Migros AVM arkasıdır orası. Marmara park Esenyurt'un içerisinde, arkasıda Esenyurt.

Aradan 6 ay falan geçti hocam vazgeçtik almaktan yine de teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığınız için.

Büyükçekmece'de oturuyorum. Beylikdüzü yakın fakat çok gidip gezmedim. Esenyurt SGK'da staj yaparken Beylikdüzü'nden geçiyordum. Yollar güzeldi. En azından benim geçtiğim yerler.

Evlerin talep görüp görmeyeceği hakkında bilgim yok.

Hocam konuyu hortlattım ama Esenyurt SGK da hangi sene ve hangi birimde staj yaptınız? Merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı