İstanbul bilişim güvenilir midir?

Forumda yasaklandı, ayrıca dolandırılmak için yüzde yüz güvenebilirsiniz. Ucuz fiyatın ne kadar çekici olduğunu biliyorum fakat piyasanın genelinden ucuzsa orada bir iş vardır zaten. Bulaşmayın.

Sakın sakın bulaşma, eskiden gene iyiydi falan diyorlar sonra el değiştirmiş, şu an da gerçek bir firma gibi değil. Sipariş veriyorsun paranı alıyorlar ama karşılığını alamıyorsun sadece para veriyorsun

Tam dolandırılmak değil. Parayı verirsin ürünü aylarca alamazsın.Stokta yok derler. Gelecek derler. Ama para iadesi alabiliyorsun. Test edildi.

Bende bugün piyasadan oldukça ucuza satılan telefonlarını gördüm. Garantisizmiş ondan dolayı ucuza satılıyor diye okudum fakat 2 yıl kendileri sağlıyormuş garantiyi. Ama biraz araştırınca sipariş veripte ürünleri alamayan çok kişi var sitesinde ortalama 15 günde kargoda yazıyor ama süre dolunca 10 gün uzatma gelip duruyormuş sonra para iadesi isteyenlerde paralarını 1 ay sonra alabiliyorlarmış.

Yani sitenin ürün falan sattığından şüpheliyim paranızı alıp siz iade işlemi başlatana kadar 1 2 ay paranızı kullanıyorlar sonra geri veriyorlar heralde :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı