İstanbul Pendik'e altyapı mı geldi?

Şu anki modem de iş görür. VDSL destekli. Eğer çok eskir ve kullanılmaz hale gelirse de talep edersiniz alırsınız. Ya da kendiniz modem alırsınız.

Kargolama istemiyorlar hocam. Kurye geliyor size belgeleri imzalatıyor. Sağlayıcı değişikliği ve sözleşmeyi içeren kağıtları imzalatıyorlar. Köyde olmama rağmen eve kadar geldi sağ olsun. Kimlik için de ayrıca kimliği kargolamana gerek yok. OİM'e girip belgeler kısmından kimlik fotoğrafını seçin. Ardından kimliğin arka ve önünü çekip yükleyin. Güzelce çekerseniz sorun olmayacaktır. Ardından gerisini TurkNet'e bırakın. Ben de öyle sanıyordum ancak ters köşe oldum o konuda. Kurye geldi belgeleri imzaladık saat akşam 7 gibi ve 10 buçukta ise sisteme yüklenmişti belgeler. Sonraki gün geçiş işlemleri başladı. Netspeed durduk yere reddetmeseydi 3 günde tamamlanıyordu geçiş işlemim tamamen.

Şu an internet üzerinden başvuru yapayım mı peki? Yoksa yarın bir arayıp ne veriyorlar ne görüyorlar altyapıyı bir sormak daha mı sağlıklı olur? Sen onların verdiği modemi mi kullanıyorsun?

Şu an internet üzerinden başvuru yapayım mı peki? Yoksa yarın bir arayıp ne veriyorlar ne görüyorlar altyapıyı bir sormak daha mı sağlıklı olur? Sen onların verdiği modemi mi kullanıyorsun?
Ben Keenetic Omni DSL kullanıyorum. Kendi modemim var benim. İsterseniz şimdi yapın ya da yarın yapın. Ama bana sorarsanız yarın yapın. Sabah saatlerinde ararlar belki ulaşamazlar. Gün içinde yapmanız daha iyi olur. Ayrıca başvuru sırasında zaten altyapı sorgusu için bilgi istiyorlar. Onların gördüğü bilgiyi siz de görebilirsiniz. İnternetten başvuru yapması daha kolay. Sadece Superonline'dan devre numaranızı öğrenmeniz gerekiyor. Geçiş yaptığınız için devre numarası soruyor TürkNet. Devre numarasından yetkililer portunuzu sorgulayıp fiziksel kapasitesinizi ve daha fazlasını görebilirler. Daha sonrasında aktarım için de lazım olacak onlar için.

Ben Keenetic Omni DSL kullanıyorum. Kendi modemim var benim. İsterseniz şimdi yapın ya da yarın yapın. Ama bana sorarsanız yarın yapın. Sabah saatlerinde ararlar belki ulaşamazlar. Gün içinde yapmanız daha iyi olur. Ayrıca başvuru sırasında zaten altyapı sorgusu için bilgi istiyorlar. Onların gördüğü bilgiyi siz de görebilirsiniz. İnternetten başvuru yapması daha kolay. Sadece Superonline'dan devre numaranızı öğrenmeniz gerekiyor. Geçiş yaptığınız için devre numarası soruyor TurkNet. Devre numarasından yetkililer portunuzu sorgulayıp fiziksel kapasitesinizi ve daha fazlasını görebilirler. Daha sonrasında aktarım için de lazım olacak onlar için.

Şu an bakıyorum fakat hizmet no yu kabul etmiyor anlamadım. "Hizmet numarası 17, 18 veya 88 ile başlamalıdır" böyle diyor ama benim hizmet numaram böyle başlamıyor. Telefon ile yarın arayarak yapsam yine soracaklar? Farklı bir şey mi istiyor anlamadım.

Şu an bakıyorum fakat hizmet no yu kabul etmiyor anlamadım. "Hizmet numarası 17, 18 veya 88 ile başlamalıdır" böyle diyor ama benim hizmet numaram böyle başlamıyor. Telefon ile yarın arayarak yapsam yine soracaklar? Farklı bir şey mi istiyor anlamadım.
Hizmet numarası değil devre numarası. Devre numarası daha farklı olur. Onu istiyor. Superonline'ı arayarak öğrenebilirsiniz.

Onu bilmiyorum. Dediğim gibi arayıp öğrenin.

Hocam bugün ulaşmaya çalıştım aradım ettim bir türlü bağlanamadım abonelik hizmetlerine. Twitter'dan da konuştum beni arayın bari dedim o da olmadı. Aklıma takılan bir şey var şu an da ben modem arayüzünde hala DSL istatistiklerimi aynı görüyorum? Sence bu kullandığım paket ile mi alakalı? Neden orası alabildiğim en yüksek hızı aynı gösteriyor?
@High Sierra @Fatih A @yskaplan
Değerler bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 36
Hocam bugün ulaşmaya çalıştım aradım ettim bir türlü bağlanamadım abonelik hizmetlerine. Twitter'dan da konuştum beni arayın bari dedim o da olmadı. Aklıma takılan bir şey var şu an da ben modem arayüzünde hala DSL istatistiklerimi aynı görüyorum? Sence bu kullandığım paket ile mi alakalı? Neden orası alabildiğim en yüksek hızı aynı gösteriyor?
Değerler bu şekilde.
19 Mbps'e çıkmış. ADSL sinyalinde zaten alabileceğiniz en iyi değerleri alıyorsunuz. VDSL sinyali almaya başladığınızda bunlar olumlu yönde değişebilir. Aramayın ayrıca bence. Direkt internet üzerinden başvurun sizi arasınlar işte. Neden aramaya çalıştınız ki?
Ha pardon Superonline'ı aramışsınız. Kafa gitti bir anda.
Hocam bugün ulaşmaya çalıştım aradım ettim bir türlü bağlanamadım abonelik hizmetlerine. Twitter'dan da konuştum beni arayın bari dedim o da olmadı.
Abonelik hizmetlerine bağlanmayın hocam. Doğrudan müşteri hizmetlerine bağlanmayı isteyin. Oradaki yetkiliye sorun devre numaranızı.

Güzelyalı mahallesi

Ekipleri sadece 1 gün gördüm böyle boydan değil de birkaç noktada ufak kazmalar vardı. Diğer günlerde hiç görmedim henüz çalışma yapıldığını.
Aynı mahalledeyiz evet VDSL çalışması yapılıyor fiber değil.
Ve hocam şöyle soyleyeyim benimde 40 m yakınımda saha dolabı var ama beni 250 metre ötedeki yere bağladılar lanet firma.
Değerler bu şekilde.

Kullandığın paket ile alakalı eğer paketini en azından 24'e çıkarır isen otomatik olarak VDSL altyapı geçersin ve orada 89 Mbps yazar tahminen.
Değerler bu şekilde.

Kullandığın paket ile alakalı eğer paketini en azından 24'e çıkarır isen otomatik olarak VDSL altyapı geçersin ve orada 89 Mbps yazar tahminen.
Değerler bu şekilde.

Son düzenleme:
Değerler bu şekilde.
Şu an ADSL2 üzerinden sinyal alıyorsunuz.
Türk Telekom'u arayarak ya da dediğiniz gibi ara sıra Twitter'dan yazıp VDSL porta geçişimin sağlanmasını istiyorum diyebilirsiniz. Tabi benim bildiğim 16'dan itibaren VDSL hızları sunuluyor ama. Sizin durumda sözleşmeyi yenileyebilirler. Eğer TT'den kısa zamanda çıkmak istiyorsanız riskli olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı