Model VMG3925-B10B bu dostum. SNR vs. değerlerden çok anlamıyorum açıkçası iyi diyorsanız ne mutlu. Kablo 1 hafta içerisin de değişecek CAT6 kablo ile değiştireceğim bakalım fark olacak mı haber veririm. Umarım hızlı bir şekilde kavuşursunuz. Bende yıllar sonra yavaş yavaş bu adımların atılmasına sevindim. Aynı paraya 6Mbit internet kullandım senelerce kolay değil.
Selam arkadaşlar bu konuşulanların üzerinden 1 ay kadar geçti ve bu süreçte internetim gayet iyiydi. Dün sabah internet öğlen 12 gibi gitti ve bugün öğlen 3 gibi geri geldi. Aradığım da kabinle alakalı problem olduğunu yarın ekiplerin kontrol edeceği söylendi. Bugün sabah mesaj geldi genel bir arızadan dolayı olduğunu 24 saat içerisin de geleceğini yazıyordu internetin. Saat 3'te internet geldi ve direk hız testi yaptım ama 45Mbit hız aldığımı gördüm akşam arayıp düzelttiririm dedim ve akşam eve geldiğim de aradım anlattım durumu maksimum alacağım hız 88Mbit olarak gözüktüğünü söylediler. SNR değerlerim, alabildiğim maksimum hız vs. hep değişmiş? Şu anlık 77Mbit'e sabitlettim kesintiler yaşanabileceğini söyledi müşteri hizmetleri. Şu an 72Mbit hız alıyorum Upload hızım aynı. xDSL istatistiklerim de büyük bir değişim söz konusu ama önce ki ilk bağlattığım fotoğrafı açarsanız şu an attığım fotoğrafla karşılaştırınca çok büyük fark var? Neden böyle olmuş olabilir?
@High Sierra