İstanbul Tuzla'da NetSpeed nasıldır?

Xaxix34

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Türk Telekom'dan NetSpeed'e geçeceğim de Tuzla'da kullanan var mı nasıldır? Ve nasıl başvuracağım, nasıl geçiş yapacağım? Demin müşteri hizmetleri ile konuştum altyapımın 75 Mbps desteklediğini söylediler ama websitelerinde 83 Mbps çıktı bu duruma göre, 75 Mbps'lik paketi mi yoksa 100 Mbps'lik paketi mi almalıyım? Geçiş yaparken Türk Telekom'daki internetimi iptal ettirmeli miyim yoksa iptal ettirmeden direkt olarak Türk Telekom'la uğraşmadan NetSpeed'e başvuru yapıp beni geçirmelerini mi söylemeliyim? Detaylı bir şekilde beni bilgilendirebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Öncelikle Türk Telekom tahhüdünüzün bitmesi gerekiyor. İnsanlar geçemesin diye zincir vuruyorlar. Yasalara göre 12 ay üzeri sözleşmeler geçersiz ama bayağı uğraşmanız gerekiyor yine de çıkmak için. Sözleşmeniz bittiyse NetSpeed'i arayıp geçme talebinde bulunuyorsunuz. Bu kadar. Gerisini onlar halleder. Evinize gelip imzala dedikleri yeri imzalarsınız. Bahsettiğiniz bölgede NetSpeed nasıldır bilmiyorum ama kötüyse de çıkarsınız tahhüt yok zaten. Kötü olduğunu da hiç sanmıyorum. Hız ise 75 kullanmalısınız. Destekleyen interneti ucu ucuna sömürürseniz hatta zayıflamalar ve kopmalar başlar.

Öncelikle Türk Telekom tahhüdünüzün bitmesi gerekiyor. İnsanlar geçemesin diye zincir vuruyorlar. Yasalara göre 12 ay üzeri sözleşmeler geçersiz ama bayağı uğraşmanız gerekiyor yine de çıkmak için. Sözleşmeniz bittiyse NetSpeed'i arayıp geçme talebinde bulunuyorsunuz. Bu kadar. Gerisini onlar halleder. Evinize gelip imzala dedikleri yeri imzalarsınız. Bahsettiğiniz bölgede NetSpeed nasıldır bilmiyorum ama kötüyse de çıkarsınız tahhüt yok zaten. Kötü olduğunu da hiç sanmıyorum. Hız ise 75 kullanmalısınız. Destekleyen interneti ucu ucuna sömürürseniz hatta zayıflamalar ve kopmalar başlar.

Türk Telekom taahhüdüm bugün bitiyor diye biliyorum. NetSpeed'e websiteleri üzerinden mi geçmeliyim yoksa telefonla görüşerek mi geçmeliyim? Arayıp geçme talebinde bulununca evimize mi geliyorlar? Detaylıca anlatırsanız çok minnettar olurum hocam.

Aynen dediğiniz gibi. Arayıp onay veriyorsunuz, evinize gelip bağlıyorlar ve bitiyor. Arasanız daha iyi olur hem bir müşteri hizmetlerinin üslubunu görmüş olursunuz. Diğerlerinden daha iyi ve çözüm odaklılar. Arayıp durum neyse aynen söyleyin. TTNET kullanıyorum, tahhüdüm bitti 75 megabit paketiyle size geçmek istiyorum. Yeterlidir. Bir yerden arkadaşlık kodu da bulursanız 12 ay 5 lira indirim yapıyorlar.

Aynen dediğiniz gibi. Arayıp onay veriyorsunuz, evinize gelip bağlıyorlar ve bitiyor. Arasanız daha iyi olur hem bir müşteri hizmetlerinin üslubunu görmüş olursunuz. Diğerlerinden daha iyi ve çözüm odaklılar. Arayıp durum neyse aynen söyleyin. TTNET kullanıyorum, tahhüdüm bitti 75 megabit paketiyle size geçmek istiyorum. Yeterlidir. Bir yerden arkadaşlık kodu da bulursanız 12 ay 5 lira indirim yapıyorlar.

Dediğinizi yaptım arayıp konuştum her şeyi hallettim. İki tane formu doldurup göndermemizi istediler. Toplamda 7 sayfa olan formu imzalayıp göndermemi istediler sadece o formları mı kargoya vereceğim yoksa ayrıyeten başka şeyler de(kimlik fotosu vb.) göndermeli miyim?
1628624794131.png

Kargoluk bir şey yok. Arayıp söyleyin, kargoyla uğraşmak istemiyorum siz gelin eve geldiğinizde formları doldururuz diye. Öyle bir seçenek de var. Bu da çok kötü değil gerçi fakat böyle olunca kargoya kadar gitmeniz gerekiyor. Kargo ücretsiz.

Kargoluk bir şey yok. Arayıp söyleyin, kargoyla uğraşmak istemiyorum siz gelin eve geldiğinizde formları doldururuz diye. Öyle bir seçenek de var. Bu da çok kötü değil gerçi fakat böyle olunca kargoya kadar gitmeniz gerekiyor. Kargo ücretsiz.

Kargo işi sorun değil hocam, kargo şubeleri bana yakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı