İstanbul Yine Sular Altında!

Evet öncelikle evlerine benim gibi su basan tüm can kardeşlerime geçmiş olsun. 2. sefer aynı durumu yaşadım. Selin İstanbul'da en çok etkilenen kısmı olan Esenyurt'ta oturuyordum. Şansa ki köydeydim. Umarım devlet herkese yardımcı olur. Evime yakın olan hastahanenin sokağında nasıl bir durum olduğunu TV'den gördüm 😢. Sokaklar su dolu. Dolmuşları dahi sular basmış.

Eki Görüntüle 598757
Resmen 1. kata kadar yükselmiş su seviyeleri. Yıllardır buraya hiç bir yatırım yapılmamış belli. Geçmiş olsun.

Bu problem yıllardır var yanlışım yok demi? Yazık ya güzel şehir hele o ayakkabılar vardı ya kurutulanlar çok kötü manzaraydı.
Aynen öyle. 1. katlara bile neredeyse su basmış. 3 çocuk boğulmuş galiba. 3 tanesi de hastahanede yatıyormuş. Birinin durumu ağır. Bakalım bu sefer devlet yardım edecek mi?

Bu neden oluyor alt yapı mı kötü yoksa ne bilen var mı?
Altyapı kötü değil berbat.
Orası İstanbulun en kötü semtlerindendir.
Serseri, uyuşturucu, doğal afet, tecacüz benzeri olaylar yaşamak isteyenlerce yada malesef düşük bütçeli halk tarafından ev almak/kiralamak için tercih edilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı