Utku Demir 86
Hectopat
Daha fazla
Bu bayram da yine İstanbul'dan çıkamamanın hüznü var üzerimde, neden diye soracak olursanız çevremde tanıdığım kişilerin neredeyse hepsi köylerine gitmiş durumda ve o sıcak havasıyla evde atlet ile gezdiren İstanbul'da sadece ben varmışım (kalmışım) gibi bir his var artık içimde. Bu arada sadece 1 kere bayram arifesinde köye gitmiştim trafik deseniz çekilecek seviyedeydi (2 yıl önce). Araba deseniz o da var. Ayrıca birkaç gün önce akrabalarım da köye gittiler... Uzun lafın kısası galiba yalnız kaldım buralarda. 
İnstagram'da ekli olan herkesin hikaye kısmına yoldan görüntü vb. atması da ayrı bir koyuyor bana, Onlara mesaj olarak ''Gittin Anladık'' yazasım geliyor.
Sosyal'de içimi dökebilirim belki diye düşündüğüm için bu konuyu açıyorum, benim gibi olanlar var ise mutlaka cevap yazsın kendimi çok fazla yalnız hissediyorum artık...
İnstagram'da ekli olan herkesin hikaye kısmına yoldan görüntü vb. atması da ayrı bir koyuyor bana, Onlara mesaj olarak ''Gittin Anladık'' yazasım geliyor.

Sosyal'de içimi dökebilirim belki diye düşündüğüm için bu konuyu açıyorum, benim gibi olanlar var ise mutlaka cevap yazsın kendimi çok fazla yalnız hissediyorum artık...