Ben orada yaşamıyorum ama çok üzüldüm gerçekten 4 defa geldim çok güzel bir şehir ama yazık ya o güzelim şehre.
Hocam aman nesi güzel. Alt yapısı kötü, insanları kötü... dışından göründüğü gibi değil maalesef. Üstelik çoğu yer çingene mahallesi.Ben orada yaşamıyorum ama çok üzüldüm gerçekten 4 defa geldim çok güzel bir şehir ama yazık ya o güzelim şehre.
Bu neden oluyor altyapı mı kötü yoksa ne bilen var mı?
Hocam gezi yapıp boğazda turlar atınca öyle değildi, haklısınız ben gezgin gözünden baktım o dediğiniz her yerde var sorsanız denizlide biraz öyle.Hocam aman nesi güzel. Alt yapısı kötü, insanları kötü... dışından göründüğü gibi değil maalesef. Üstelik çoğu yer çingene mahallesi.
Örnek olarak Beylikdüzü iyilerinden.Altyapısı iyi olan semtler çok fazla, altyapısı berbat olan semtler de aynı şekilde çok fazla. Tüm İstanbul aynı kaderi paylaşmıyor ancak böyle ekstrem durumlarda altyapının ne hale geldiği herkesin gözüne sokuluyor. İstanbul gibi bir metropolün altyapı sıkıntısı çekmemesi gerekiyor, yapılan yatırım boşa gitmez, gitmemeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.