İstanbul...

Photoshop 2021 ile gelen gökyüzü düzenleme aracını birkaç fotoğrafta kullanmak istedim. Sonuçları hoşuma gitti. Aşırıya gidilmedikçe, güzel bir araç bence.

Tabii fotoğrafçılığın doğasına aykırı. Zira fotoğrafta, o gökyüzünü yakalamak için peşinden koşmak, emek vermek gerekir. :)

_MG_0993.jpg

_MG_2637.jpg

IMG_7705.JPG

Tabii fotoğrafçılığın doğasına aykırı. Zira fotoğrafta, o gökyüzünü yakalamak için peşinden koşmak, emek vermek gerekir. :)
Açıkçası benim açımdan çok da önem arz etmiyor o konu. Hangisi gözüme hoş gözüküyorsa o daha iyidir bence.

Photoshop 2021 ile gelen gökyüzü düzenleme aracını birkaç fotoğrafta kullanmak istedim. Sonuçları hoşuma gitti. Aşırıya gidilmedikçe, güzel bir araç bence.

Eki Görüntüle 737792

Eki Görüntüle 737793

Eki Görüntüle 737794
@SideWinder Sorması ayıptır, hocam profesyonel mi kullanıyorsunuz kullandığınız programı?

Açıkçası benim açımdan çok da önem arz etmiyor o konu. Hangisi gözüme hoş gözüküyorsa o daha iyidir bence.

Tabii şu da var, her fotoğrafa uymuyor bu filtre. Özellikle ilk iki fotoğraftaki gerçek gökyüzü de benzer aslında. Ama çok güzel bir fotoğraf çektiysen ve eksik kalmış birkaç yer varsa, onları tamamlamak için kullanılabilir. Buna ben de karşı çıkmam. :)
@SideWinder Sorması ayıptır, hocam profesyonel mi kullanıyorsunuz kullandığınız programı?

Evet, hem Lightroom hem de Photoshop. Çoğunlukla fotoğraf üzerine. :) Bu çok basit bir örnek, sadece aracı çalıştır tuşuna bastım. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı