Daha fazla
Yerel bir yer bilmiyorum. İstanbulda özellikle. Likit olarak puff dan geçiyor isen salt nikotine gerek yok normal freebase bir 6 veya 9 mg nikotin alsan iş yapar.Arkadaşlar merhaba Puff'dan bu cihaza geçmek istiyorum. İstanbul'da nereden temin edebilirim? İkinci el bulma şansım var mı? Likit önerisi yapabilir misiniz?
@ard50500
Hocam sizin bi öneriniz var mı?
Hocam ben salt likit aldım. Saltica 35 MG/ml nikotin hiç yok gibi geliyor. Neden olabilir?Yerel bir yer bilmiyorum. İstanbulda özellikle. Likit olarak puff dan geçiyor isen salt nikotine gerek yok normal freebase bir 6 veya 9 mg nikotin alsan iş yapar.
35 zaten az bi değer. Replika aldıysanız da gayet normal nikotin nerdeyse koymuyorlar.Hocam ben salt likit aldım. Saltica 35 MG/ml nikotin hiç yok gibi geliyor. Neden olabilir?
Hocam güzel likit öneriniz var mı? Aroma açısından da iyi olan.35 zaten az bi değer. Replika aldıysanız da gayet normal nikotin nerdeyse koymuyorlar.
DL' de salt likit kullanmayın hocam. Hatta bana kalırsa MTL' de de kullanılmamalı. Geleneksel nikotine göre çok daha zararlıdır. Sağlık sorunları çıkarır. Kaliteli premium likit istiyorsanız esf forumundaki tedarikçilerden edinebilirsiniz. Nasty, Five Pawns, Omerta, OHW, Halo gibi markalar kalitelidir.Hocam güzel likit öneriniz var mı? Aroma açısından da iyi olan.
Replika olduğunu nasıl anlarım hocam DL çekimde bile hiçbir hissiyat yok. Sinirim bozuldu cihazdan soğudum nerdeyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.