İstanbul'da deprem oldu

Hocam oturduğum binada test yapıldı mı daha önceden ? Eğer yaptırmadıysan yaptırmanı öneririm .
Yapılmadı hocam ama bina 10 yıllık. Ailemin test yapacağını veya bu işle uğraşacaklarini zannetmiyorum. Zira kendileri utanmasalar Allah'tan geliyor diyip hiçbir tedbir almayacaklar.

Yapılmadı hocam ama bina 10 yıllık. Ailemin test yapacağını veya bu işle uğraşacaklarini zannetmiyorum. Zira kendileri utanmasalar Allah'tan geliyor diyip hiçbir tedbir almayacaklar .
Öyle şey olur mu hocam sen tevekkül edeceksin önlemini alacaksın sonrası Allah ın hikmeti .

Hocam peki sizce bu 6.2 lik deprem büyük depremin öncüsü olabilir mi? Maraşta öyle olmuş sanırım.
Yani net bir şey diyemem şuanda yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkacaktır.

DASK belgesi ne isimize yarayacak tam olarak cidden merak ettim.
1745447335062.png

Bu GSM operatörlerine verilen her para haram olsun... En önemli anda kilitleniyorlar.

Hocam oturduğum binada test yapıldı mı daha önceden? Eğer yaptırmadıysan yaptırmanı öneririm.

Vallahi hocam bizim hem eski hem test kötü, ama yapacak pek bir şey olmuyor. Olsa da gideceğin binanın sağlamlığını bilmek zor. Zaten olası yıkıcı bir depremde sağlamı kötüsü her türlüsü gider gibi geliyor.

@hogwartscanavarı uyudum vallahi çok uyku bastırdı. Artçıyı da hissetmedim zaten. Bakalım bitsin de şu artçılar.

Bende müzik dinleyerek çok yarım yamalak uyudum, tetikteydim ara sıra fırladım bir.
Anda falan. Ama geçti gece sonuçta, gece çok korkutucu oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı