İstanbul'da deprem oldu

@Turgineer ve @foreignersgod Komik mi?😒

Demek ki daha önce bu tür deprem yaşamadınız? 4.8 bile yeterince insanı korkuturken bugün 5.8 ile sallandık ve 2 gün arayla.

Bugünkü sallantının geçen sallantı dan daha büyük olduğunu anlamamıştım ve daha fazla büyümesi kötü olurdu. İnsanın aklına direk sevdikleri geliyor. O nedenle hiç gülemedim sizler gibi. Anı yaşamayan bilmez tabi bunları.

Geyik yapmak, espiri yapmak sizler için basit ne de olsa. Yaşamayan insanlar için bu tür haberler basit. Oku ve geç, sonra hayatına devam et 😉

Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu. Çok kötü bir duygu. Sadece kendin için üzülmüyorsun, diğer tüm insanlar için üzülüyorsun. Sonuçta herkesin ailesi var. Eşi var, çocuğu var. İsyerin de olsan da onları düşünüyorsun. Çok kötü bir his.

Son düzenleme:
Artçı depremler devam etmekte arkadaşlar, biz de çok şiddetli bir şekilde hissettik, tam saat 2'de. Herkese çok geçmiş olsun.

Artçı depremler hakkında:

Herhalde tek hisseden ikimisiz 🤔

Kimse hissetmemiş. Herkes normal yorum yapıyor.

Herhalde tek hisseden ikimiziz 🤔

Kimse hissetmemiş. Herkes normal yorum yapıyor.
Kamera kayıtlarımız bile var ama buraya atamayacağım. İlk 3 saniye hafif bir sarsıntı hissettim, dedim herhalde başım dönüyor, üçüncü saniye şiddetlendi. Üçüncü saniye kalktım, hemen annemi alıp aşağı indim. Neyseki evde 2 kişiydik.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı