5-6 kişiyi tanıyorum. Onların da genelde işleri falan oluyor. Hem o yüzden hem de pek onlarla takılasım gelmiyor. Onun dışında okuldaki öğrencilere de genel olarak kanım ısınmadı.Okul dan arkadaşlar bulup bir yerlere gidebilirsin.
Hocam kütüphaneye gideyim de orada nasıl insanlarla konuşcam? Sonuçta millet oraya ders çalışmaya gidiyor, değil mi?Kütüphanelere filan git. Yaşıtın kişilere kolayca ulaşırsın.
Hocam ben 2. sınıfım ve pandemiden dolayı daha yeni okula gitmeye başladık. Arkadaşlara sordum nerden katılcaz siz biliyor musunuz diye onlar bilmiyormuş. Instagram da kullanmıyorum nasıl katılacam kulüplere bilmiyorum.Okul kulüplerine gir sinema ve radyo kulüplerinde sosyal ortamlar iyi oluyor.
Bunu da düşünmüştüm. Daha sonra yapıcam bunu.Gönüllü olarak sivil toplum örgütlerine katıl.
Araştırdım, belediyenin İspanyolca kursu varmış fakat eylül ayında kayıtlar başlıyormuş.Bizim insanımız "Hey merhaba, tanışabilir miyiz?" tarzı spotane sosyalliği sevmiyor. Yani bir yere gidip öylece sosyalleşemezsiniz.
Okuldaki etkinliklere takılarak başlamalısın. Birileri ile en az bir ortak yönün olmalı. Sınıf grubunda falan aktif ol mesela.
Kurslara git mesela. Kurslarda ortam güzel olur. Bu inglizce kursu olabilir, başka bir şeyin kursu olabilir.
Gezecek insan lazım işte hocam. O da bende yok.Maddi durumunuz yeterliyse İstanbul gibi bir yerde gezilecek, keşfedilecek sonsuz yer var. Kültür, spor etkinlikleri vs. derken her şeyi yapabilirsiniz İstanbul'da.
Öğrencileri de dahil.Üniversiteden memnun değilmişsin, öğrencilerden değil. Üniversiteden arkadaşlar edinebilirsin.
Öğrenci işlerine sor.Arkadaşlara sordum nerden katılcaz siz biliyor musunuz diye onlar bilmiyormuş
Öğrenci işlerine kimsenin işi düşmesin...Öğrenci işlerine sor.
Neden ?Öğrenci işlerine kimsenin işi düşmesin...
Öğrenci işleri her okulda sıkıntılı bir yerdir. Bi sövmedikleri kalıyor.Neden ?
Muhtemelen bir kafeteryası filan vardır. Oralarda şansınızı deneyin.Hocam kütüphaneye gideyim de orada nasıl insanlarla konuşcam? Sonuçta millet oraya ders çalışmaya gidiyor, değil mi?
Yoksa ve şartsa arkadaş edinmeye çalışın. Kendiniz çok daha rahat ve verimli yapabilirsiniz gezme vs. gibi şeyleri ancak. Yalnızlık iyidir bazı durumlar dışında. Kendi keyfinize bakın hocam İstanbul derya deniz...5-6 kişiyi tanıyorum. Onların da genelde işleri falan oluyor. Hem o yüzden hem de pek onlarla takılasım gelmiyor. Onun dışında okuldaki öğrencilere de genel olarak kanım ısınmadı.
Hocam kütüphaneye gideyim de orada nasıl insanlarla konuşcam? Sonuçta millet oraya ders çalışmaya gidiyor, değil mi?
Hocam ben 2. sınıfım ve pandemiden dolayı daha yeni okula gitmeye başladık. Arkadaşlara sordum nerden katılcaz siz biliyor musunuz diye onlar bilmiyormuş. Instagram da kullanmıyorum nasıl katılacam kulüplere bilmiyorum.
Bunu da düşünmüştüm. Daha sonra yapıcam bunu.
Araştırdım, belediyenin İspanyolca kursu varmış fakat eylül ayında kayıtlar başlıyormuş.
Okulda ne etkinlik oluyor bilmiyorum veya oluyor mu onu da bilmiyorum. Bu yüzden pek sevmiyorum okulu.
Gezecek insan lazım işte hocam. O da bende yok.
Öğrencileri de dahil.
Hocam ben 2. sınıfım ve pandemiden dolayı daha yeni okula gitmeye başladık. Arkadaşlara sordum nereden katılcaz siz biliyor musunuz diye onlar bilmiyormuş. Instagram da kullanmıyorum nasıl katılacağım kulüplere bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.