Fenerbahçe'nin Scout ekibi yok mu?

Olduğunu biliyorum ama cidden merak ettim neden Galatasaray'ın talip olduğu herkese talip oluyorlar?
bu futbolcuları sadece galatasaraya mı önerildiğini sanıyorsun. Bu futtbolcuları scout bulmuyor menejerler öneriyor yoksa scout bu adamın neyini bulucak zaten kendini kanıtlamış bir adam sadece
önerir ortalama fiyat sunar kulüpler oyuncuyla anlaşır

bu futbolcuları sadece galatasaraya mı önerildiğini sanıyorsun. Bu futtbolcuları scout bulmuyor menejerler öneriyor yoksa scout bu adamın neyini bulucak zaten kendini kanıtlamış bir adam sadece
önerir ortalama fiyat sunar kulüpler oyuncuyla anlaşır
Evet bu 3,4 kez olsa anlaşılır bir durum. Peki öneri dışında neden Galatasaray'ın takip listesine aldığı oyunculara bile teklif yapıyorlar? Barcelonanın transfer edeceği her oyuncuya Real Madrid'in teklif yaptığını görmedim daha fazla para ile.

Evet bu 3,4 kez olsa anlaşılır bir durum. Peki öneri dışında neden Galatasaray'ın takip listesine aldığı oyunculara bile teklif yapıyorlar? Barcelona'nın transfer edeceği her oyuncuya Real Madrid'in teklif yaptığını görmedim daha fazla para ile.

Bir elin parmağını geçmez bu oyuncular bir de Galatasaray'ın takip listesini nereden görüyorsun.

Evet bu 3,4 kez olsa anlaşılır bir durum. Peki öneri dışında neden Galatasaray'ın takip listesine aldığı oyunculara bile teklif yapıyorlar? Barcelona'nın transfer edeceği her oyuncuya Real Madrid'in teklif yaptığını görmedim daha fazla para ile.

Hangi takip listesindeki bir oyuncu mesela. Üstteki arkadaşın söylediği gibi menajerler kulüplere bu oyuncuları öneriyor ve kulüpler değerlendirip teklif yapıp yapmamayı seçiyor. Bazı oyuncuları rakibin almaması için almış olabilirler ki Galatasaray da geçmişte bu tarz durumları yapmıştı. Transfer çalımı olayları direkt saçma zaten boş verin keyfinize bakın bunlara kafa yormaktansa.

Kim ne derse desin bir Galatasaray'lı olarak söylüyorum önceden Fenerbahçe'nin bir vizyonu vardı kendi oyuncusunu yetiştirip kendi oyuncusunu çok yüksek maliyetlerde satmayı seven bir kulüptü ve aynı şekilde scout ekibi o kadar detaylı ve o kadar iyi çalışıyordu ki en az 10 tane 2 lig 3 lig topçusu alıp bunu dünya devlerine sattı zamanlarda olmuştur yani Türkiye'nin Ajax'ı gibi.
Fakat son 10 yıldır ülkemizde futbol bile çok fazla ertelendi yani aramızdaki tatlı rekabet tamamen düşmanlığa kendi bir yapıya sahip oldu yani artık birçok yönetici sosyal medyanın gücüne bakarak transfer eylem veya harekette bulunuyor mesela transfer çalımı attık demek gibi veya işte Florya'nın kalbinden demek gibi.
Önceden mesela Avrupa maçlarımız olurdu Galatasaray olarak Fenerbahçe olarak Beşiktaş olarak ve tüm rakipler birbirine Avrupa'da başarılar dilerdi ve o gün ben galatasaraylıysam Fenerbahçe'nin Avrupa maçı olduğu gün ben Fenerbahçe'li olurdum keza aynı şekilde diğer kulüpler için de böyle.
Halkımız zaten son 15 yılda aşırı yozlaştı ve son 10 yılda da futbol maalesef ülkemizde çok yozlaştı ve çok fazla kindarlığa düşmanlığa evrildi yapacak bir şey yok bu işler böyledir evet güzel stratejik hamleler var mesela bir kulüp bir oyuncuyu alacakmış gibi yapar aylarca takip listesini tutar ve son anda kazağı rakibi olan kulübe atar mesela Ederson vakası gibi.
Galatasaray'ın talip olduğu fakat getiremediği aksi takdirde Fenerbahçe'nin aldığı tek iyi çıkan futbolcu skriniar bence.
Fenerbahçe tarafında çok konuşmuyorum çünkü Fenerbahçe'li olmadığım için herhangi bir örneklendirme yapamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı