PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.467 Çözümler 15 7 Ağustos 2020 #41 AntenOS dedi: Ben çekmedim hocam. İnternetten buldum. Şuan köprü bu halde değil. Mahvettiler köprüyü. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum ne güzel çekmişsiniz.
AntenOS dedi: Ben çekmedim hocam. İnternetten buldum. Şuan köprü bu halde değil. Mahvettiler köprüyü. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum ne güzel çekmişsiniz.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 7 Ağustos 2020 #42 PORSHİUS dedi: Bende diyorum ne güzel çekmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraf çekmeyi seven biri değilim. Yılda 1 tane falan fotoğraf çekerim. Ben sadece nerede gördüğümü belirtmek için bu fotoğrafı koydum.
PORSHİUS dedi: Bende diyorum ne güzel çekmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraf çekmeyi seven biri değilim. Yılda 1 tane falan fotoğraf çekerim. Ben sadece nerede gördüğümü belirtmek için bu fotoğrafı koydum.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.467 Çözümler 15 7 Ağustos 2020 #43 AntenOS dedi: Hocam fotoğraf çekmeyi seven biri değilim. Yılda 1 tane falan fotoğraf çekerim. Ben sadece nerede gördüğümü belirtmek için bu fotoğrafı koydum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Benimde aklımda "keşke her uçan nesne gören böyle fotoğraflar çekse" diye geçiyordu.
AntenOS dedi: Hocam fotoğraf çekmeyi seven biri değilim. Yılda 1 tane falan fotoğraf çekerim. Ben sadece nerede gördüğümü belirtmek için bu fotoğrafı koydum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Benimde aklımda "keşke her uçan nesne gören böyle fotoğraflar çekse" diye geçiyordu.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #44 @PORSHİUS Yakınlaştırıp netleştirme ayarı var mı kullandığınız programda? Bir bakalım.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #45 DJI marka bir UFO gibi duruyor. Marka verince ''U'' biraz gereksiz kaldı gerçi. Boyutlarına bakınca bırak başka gezegeni, farklı mahalleden gelmiş olma ihtimali bile düşük gibi.
DJI marka bir UFO gibi duruyor. Marka verince ''U'' biraz gereksiz kaldı gerçi. Boyutlarına bakınca bırak başka gezegeni, farklı mahalleden gelmiş olma ihtimali bile düşük gibi.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.467 Çözümler 15 7 Ağustos 2020 #46 Elektrikci_Hasan dedi: @PORSHİUS Yakınlaştırıp netleştirme ayarı var mı kullandığınız programda? Bir bakalım. Genişletmek için tıkla... PC'de olmadığım için telefondan yaptım. Varsa Photoshop CS6'dan yapabilirsiniz. Ama görünürde ışıktan başka bir şey yok.
Elektrikci_Hasan dedi: @PORSHİUS Yakınlaştırıp netleştirme ayarı var mı kullandığınız programda? Bir bakalım. Genişletmek için tıkla... PC'de olmadığım için telefondan yaptım. Varsa Photoshop CS6'dan yapabilirsiniz. Ama görünürde ışıktan başka bir şey yok.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.130 Çözümler 9 Yer Saratov 7 Ağustos 2020 #47 Bariz UFO, uçak ya da jet olmasının imkanı yok. O kadar parlak ve belirgin olamazlar. Hep "Amarigaya"mı gidecek bu "Uvo"lar.
Bariz UFO, uçak ya da jet olmasının imkanı yok. O kadar parlak ve belirgin olamazlar. Hep "Amarigaya"mı gidecek bu "Uvo"lar.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 7 Ağustos 2020 #48 Bir daha görürseniz FlightRadar24'den bakabilirsiniz uçak mı olup olmadığını görmek için.
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 7 Ağustos 2020 #49 SideWinder dedi: Neowıse da olabilir. Boğaza bakan tarafta mı çektiniz videoyu? Neowıse saat 11 gibi batı yönündeymiş, İstanbul'a göre. Ayrıca havaya değil de yere bakıyorsunuz sanki? Genişletmek için tıkla... Hocam hâla dışarı çıktığımızda çıplak gölze görebiliyor muyuz Neoswise'i?
SideWinder dedi: Neowıse da olabilir. Boğaza bakan tarafta mı çektiniz videoyu? Neowıse saat 11 gibi batı yönündeymiş, İstanbul'a göre. Ayrıca havaya değil de yere bakıyorsunuz sanki? Genişletmek için tıkla... Hocam hâla dışarı çıktığımızda çıplak gölze görebiliyor muyuz Neoswise'i?
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 7 Ağustos 2020 #50 Işıklıysa gamer ufosudur. Üzerinde Rampage logosu var mı kontrol et bakayım?