Bende diyorum ne güzel çekmişsiniz.Ben çekmedim hocam. İnternetten buldum. Şuan köprü bu halde değil. Mahvettiler köprüyü.
Bende diyorum ne güzel çekmişsiniz.Ben çekmedim hocam. İnternetten buldum. Şuan köprü bu halde değil. Mahvettiler köprüyü.
Hocam fotoğraf çekmeyi seven biri değilim. Yılda 1 tane falan fotoğraf çekerim. Ben sadece nerede gördüğümü belirtmek için bu fotoğrafı koydum.Bende diyorum ne güzel çekmişsiniz.
Anladım hocam. Benimde aklımda "keşke her uçan nesne gören böyle fotoğraflar çekse" diye geçiyordu.Hocam fotoğraf çekmeyi seven biri değilim. Yılda 1 tane falan fotoğraf çekerim. Ben sadece nerede gördüğümü belirtmek için bu fotoğrafı koydum.
PC'de olmadığım için telefondan yaptım. Varsa Photoshop CS6'dan yapabilirsiniz. Ama görünürde ışıktan başka bir şey yok.@PORSHİUS Yakınlaştırıp netleştirme ayarı var mı kullandığınız programda? Bir bakalım.
Neowıse da olabilir. Boğaza bakan tarafta mı çektiniz videoyu? Neowıse saat 11 gibi batı yönündeymiş, İstanbul'a göre.
Ayrıca havaya değil de yere bakıyorsunuz sanki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.