Altı üstü bir yemek vereyim dedim hiçbir yerde neredeyse hizmet yok bu nedir ya? Aç kaldık.
Yemek vermek? Ne hizmeti? Nasıl yemek vererek aç kalabiliyorsun? Bu konu neye göre nasıl onaylanmış ve konu sahibi ne anlatmaya çalışıyor?Altı üstü bir yemek vereyim dedim hiçbir yerde neredeyse hizmet yok bu nedir ya? Aç kaldık.
Yemek verim derken hocam yemek yiyim demek mi istediniz yoksa birine yemek ısmarlama falan mı?Altı üstü bir yemek vereyim dedim hiçbir yerde neredeyse hizmet yok bu nedir ya? Aç kaldık.
Karlı havada, evinizdeyken yollar buz tutmuşken kuryeye sipariş veriyorsanız ve başkasının canını tehlikeye atıp iki lokma yiyecek için insan hayatını hiçe sayıyorsanız siz bilirsiniz.
Burda kar yok diyecek kadar azAç kaldık nasıl bir tabir hocam? Adamlar canını tehlikeye atmamak için hizmet vermiyorlar onlarda insan sonuçta.
Yemek sipariş etmek istedim neyi anlamadın?Yemek vermek? Ne hizmeti? Nasıl yemek vererek aç kalabiliyorsun? Bu konu neye göre nasıl onaylanmış ve konu sahibi ne anlatmaya çalışıyor?
Açtığın konunun açıklamasını oku. Anlayabiliyor musun sen?Burda kar yok diyecek kadar az
Yemek sipariş etmek istedim neyi anlamadın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.