İstanbul'un Sonucu Ne Olur?

Binali mi? İmamoğlu mu?

• Binali

Oy: 28 14,2%
  • İmamoğlu

Oy: 169 85,8%

• Oy verenlerin toplamı
    197
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakın bir akrabamız YSK'da çalışıyor İstanbul da seçim iptal edilip bir kez daha olabilirmiş.
Hayatta öyle bir şey olmaz. %1 bile ihtimal yok. Kimse kendi hakkını yedirtmez. Şöyle düşün İstanbul'u AKP kazansaydı, CHP deseydi yeniden olacak kabul eder miydi? Tabii ki hayır. Sonuçlar belli. Uzatmanın bir manası yok. Kazanan kazandı, kaybeden kaybetti.

Bunlar bir salsın da CHP İstanbul'da bir kutlama yapsın. Adam kazandığı halde hala herkes tedirgin. Böyle saçma iş mi olur? Sandıklar açıldı, sonuçlar belli. CHP kazandı işte. Yani gergin bir hava oluşturmanın manası yok.

Hayatta öyle bir şey olmaz. %1 bile ihtimal yok. Kimse kendi hakkını yedirtmez. Şöyle düşün İstanbul'u AKP kazansaydı, CHP deseydi yeniden olacak kabul eder miydi? Tabii ki hayır. Sonuçlar belli. Uzatmanın bir manası yok. Kazanan kazandı, kaybeden kaybetti.

Bunlar bir salsın da CHP İstanbul'da bir kutlama yapsın. Adam kazandığı halde hala herkes tedirgin. Böyle saçma iş mi olur?
Ya bana yüklenmeyin ben sadece bir dedikodu bir şeyi var onu dedim. Seçim iptal şeyini de dedim diye bana AKP li demeyin değilim.

İstanbul sandıkları açılırken çok hızlıydı. Ama 98’e geldi. Aradaki fark azaldı. O zaman durdu açılan sandık sayısı. Beşiktaş’ta da %75 civarında durdurmuşlardı. İnanılmaz. Devletin tüm kurumları malum partiye yardım etmek için elinden geleni yapıyor.

Ntv hala İmamoğlu önde görünüyor diyor, kazandı diyemiyor. Nasıl sindirilmişler ...
DHA İmamoğlu önde diye haber yaptı, 15 dakika sonra haberi kaldırdı.
Bu kadar haksız rekabete rağmen çok büyük bir başarı bence İmamoğlunun alması.

İstanbul'da seçim tekrarlanacak kesinlikle. Ortalık ayağa kalmış İnstagram ve haber ajansları neler yayınlıklarını görünce sizde hak verceksiniz. İmamoğlu'nun bunlara cevap vermemesi de garip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı