Ambulans Şoförü
Hectopat
O kadarını bilmiyorum sorarım.İptal edilmesi için tek bir sebep var mı acaba? AKP'nin kuyruk acısından başka bir şey değil.
O kadarını bilmiyorum sorarım.İptal edilmesi için tek bir sebep var mı acaba? AKP'nin kuyruk acısından başka bir şey değil.
Hayatta öyle bir şey olmaz. %1 bile ihtimal yok. Kimse kendi hakkını yedirtmez. Şöyle düşün İstanbul'u AKP kazansaydı, CHP deseydi yeniden olacak kabul eder miydi? Tabii ki hayır. Sonuçlar belli. Uzatmanın bir manası yok. Kazanan kazandı, kaybeden kaybetti.Yakın bir akrabamız YSK'da çalışıyor İstanbul da seçim iptal edilip bir kez daha olabilirmiş.
Ya bana yüklenmeyin ben sadece bir dedikodu bir şeyi var onu dedim. Seçim iptal şeyini de dedim diye bana AKP li demeyin değilim.Hayatta öyle bir şey olmaz. %1 bile ihtimal yok. Kimse kendi hakkını yedirtmez. Şöyle düşün İstanbul'u AKP kazansaydı, CHP deseydi yeniden olacak kabul eder miydi? Tabii ki hayır. Sonuçlar belli. Uzatmanın bir manası yok. Kazanan kazandı, kaybeden kaybetti.
Bunlar bir salsın da CHP İstanbul'da bir kutlama yapsın. Adam kazandığı halde hala herkes tedirgin. Böyle saçma iş mi olur?
Zaten size demiyorum. Dedikoduya karşı yazdım onu.Ya bana yüklenmeyin ben sadece bir dedikodu bir şeyi var onu dedim. Seçim iptal şeyini de dedim diye bana AKP li demeyin değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.