İstanbul'un Sonucu Ne Olur?

Binali mi? İmamoğlu mu?

• Binali

Oy: 28 14,2%
  • İmamoğlu

Oy: 169 85,8%

• Oy verenlerin toplamı
    197
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah sonumuzu hayırlı eylesin. Biraz çöp kokusu çekelim içimize belki değişir kararımız...
Usta zaten ortalık karışık. Bir dur lütfen.
Ben daha öncesinde yaptığı konuşmalardan bu kanıya vardım bana göre gayet itici bir insan.
Size bir sürü konuşmasını atarım. Gayet samimi biri. Fakat şu an konu dağılmasın diye uzatmadım o olayı.
Bu kadar emin olmak kalbe zarar be hocam.

Eki Görüntüle 382106
Bugün haber bildirimlerinde gördüm. Bunlardan bir şey çıkmaz. Ya yediremiyorlar o kadar eminim ki. Nasıl kıvırsak diye düşünüyorlar. Ekrem İmamoğlu işlerini ters tepti. Baltayı taşa vurdular cidden çok eminim bundan. Ortalık şu an çok hareketli. Bir yandan yandaşlar bir yandan AKP bastırıyor fakat hiçbir şey çıkmaz eminim.

Bu arada şimdi fark ettim o konuşması eski galiba. Geçen geceden biz kazandık dedi ya. Olay o. Saçma sapan iş yapıyorlar.

Arkadaşlar bu ülke hepimizin. Siyasiler gelip geçicidir. A partisi gider, B partisi gelir. B kişisi gider C kişisi gelir. Bu böyledir. Değişim iyidir diye bir laf vardır. Uzun zamandır büyük şehirler AKP'de idi. Durun bir de CHP denesin. Zaten istenileni veremezse seçmen salak değil ya, bir dahakinde çıktıkları gibi inerler. Ekonominin iyice çökmesiyle halk AKP'den bıktı. Biraz da bu sebeple CHP ve ittifakları oyları arttırdı diye düşünüyorum şahsen.

Aman aman fark da atmadı kimse zaten. Bir dahaki seçimde eğer CHP büyük şehirlerde halkı mutlu edemezse seçileceklerini düşünmüyorum. Ha ben ne isterim, bizi ileri taşısınlar, ülkeyi ileri taşısınlar seve seve yine seçelim, otursunlar koltuğa. Ama çalışan adam, hak eden otursun. Zaman gösterecek bize bunları. Kimse kalıcı değildir yerinde.

Buranın nesini anlayamadınız? İnsanlar artık gerçeklerin farkına varıyorlar. AKP, CHP'yi hep 70-80 bin oyla İstanbul'da, Ankara'da yeniyordu. Şimdi ne oldu? 2 büyük şehri birden kaybettiler. Eğer ağlayacaksanız tartışmayalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı